2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره پاک کن بخر از نقره فروشیا مث روز اول میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
۳۴۵ تومن

مطمنی اصله؟من خیلی وقته تو کار نقره ام گلم چون گرم این النگوها خیلی زیاده پولش بالای دو تومن ممکنه بشه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
مطمنی اصله؟من خیلی وقته تو کار نقره ام گلم چون گرم این النگوها خیلی زیاده پولش بالای دو تومن ممکنه ب ...

نمیدونم دقیق اصله یا ن از یه مغازه ک نقره فروشیه گرفتم س تاش ۲۱ گرمه ظریفن مث طلا @silverabbaszade اینم ای دی کانال تلگرامشون

نمیدونم دقیق اصله یا ن از یه مغازه ک نقره فروشیه گرفتم س تاش ۲۱ گرمه ظریفن مث طلا @silverabbaszade ا ...

خیلی نازن فک کردم 7تا رو این قیمت گرفتی بقیه اش طلا هستن؟باید داخل نقره ها 925درج شده باشه ببری طلا فروشی برات مشخص میکنن 

اتفاقا یه خانومی امشب عکس گذاشته بود از محلولش گفت خیلی خوبه و ارزون، نقره پاک نوشته بود روی محلوله

خاهری واقعن ممنونم ازت ب ادمین کسی ک ازشون گرفتم النگوها رو بش پی ام دادم گف اره داریم واقعن ممنونم ازت میرم میخرم سپاس ابجیم

اره عزیزم اون ۴ تا طلان اون س تا فقط نقره هس

چقدر خوب که عین اونا رو پیدا کردی.راستش منم میخوام بخرم شما چطوری ست طلاها پیدا کردی؟