2777
2789

خانم دکتر خادم

همه فامیل هامون که مشکل داشتن رفتن پیشش

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
خانم دکتر خادم همه فامیل هامون که مشکل داشتن رفتن پیشش

من توی منتصریه ای وی اف کردم.خادم تو گروه پزشکام بود موقع سونو.جواب نگرفتم.از نازائی جواب گرفتن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی منتصریه ای وی اف کردم.خادم تو گروه پزشکام بود موقع سونو.جواب نگرفتم.از نازائی جواب گرفتن؟

آره

هم خودشون مشکل داشتن هم شوهرشون

از منتصریه جواب نگرفتی؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

فریده انصاری هم خوبه فقط شلوغه خیلی

نه.دوبارم انجام دادم عمل انتقالو

ان شاءالله به همین زودی دامنت سبز بشه

مرکز نوین نرفتی؟ 

واسه نازائی خوبه؟ فربدی چی؟

فربدی نرفتم

وقتی قدسیه علوی هست چرا بری فربدی؟ 

انصاری من خودم تو بارداری رفتم ولی زیاد دیدم برا ناباروری هم میرن

فربدی نرفتم وقتی قدسیه علوی هست چرا بری فربدی؟  انصاری من خودم تو بارداری رفتم ولی زیاد دی ...

انصاری میدونی خودش چن تا بچه سرپرستیشونو گرفته؟ البته مشکل نداره.واسه ثوابش

علوی نشنیده بودم تالا

فربدی مطبش تو کلینیک خانم علویه دیگه 

من خودم با خانم علوی زایمان کردم