2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه تموم بزرگترای تاپیک بعللللللللله😂😂😍

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

چند وقته از پریودت میگذره اخه من شب بود قبل پری زدم مثبت شد بعد از دادم منفی شد 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بله مبارک باشه

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫

بهبهههههه مباااااااارکع امروز همه تست بارداری میزاااااااارن انشااااااالله همه اونایی ک بچه میخان خدااااابده بهیشون ازتوام عزیز انشاالله بچت سالم و صالح بیاد بغلت واس منم دعاکن😊

الان این سوال کردن داره خدایی؟؟؟ یا قصدی چیزی داری از گذاشتن این عکس

اره قصدپز سیاسی و اقتصادی داره😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چقدر تنگ نظرید

چطور دلتون میاد تو ذوق کسی بزنید

بعله عزیزم مثبته مبارکه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم