2777
2789
عنوان

باردارهای عزیز میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست

منم ازهفته ی ۶تهوعم شروع شدازهمه چی هم بدم میومدوخیلی ببخشیدبالامیاوردم هنوزم وضعم همینه باقرص دمیترون بهترم.بعد چیزای سردمثل آب میوه بایخ میندازم داخلش .یا خیار وبستنی چیزای خنک میخورم خیلی خوب میشم

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم تا حالا فک نمیکردم بو برام مهم باشه ولی امروز بوی رب سرخ شده اومد به دماغم و میخواستم بالا ب ...

متاسفانه همين حساسيت ب بو آدم و نابود ميكنه خيلي بد بود من ٣ ماه پامو تو حموم خونم نذاشتم از بوش بدم ميومد اوق ميزدم ؛ شما چند هفته اي ؟ 

متاسفانه همين حساسيت ب بو آدم و نابود ميكنه خيلي بد بود من ٣ ماه پامو تو حموم خونم نذاشتم از بوش بدم ...

وای من از همه چی حالم به هم میخوره همش فکر میکنم چه غذایی بخورم خوشم بیاد به هرچی فک میکنم حالم به هم میخوره مخوصا فست فود حتی اسمش میاد حالم بد میشه بالا نیاوردم عق هم نزدم ولی حس میکنم همه چی تو گلومه و به شدت وحشتناک حالت تهو دارم