2777
2789
عنوان

باردارهای عزیز میشه راهنمایی کنید

172 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ❤

من هفت هفته هستم. 

و واقعا تهوع اذیتم میکنه، بالا نمیارم ولی حالت تهوع رو دارم و گاها عق میزنم،

هر چی میخورم سرمعدم میمونه و درست هضم نمیشه، 

یبوست هم که دارم.

سوالم اینه تا چند هفته تو این وضعیتم؟؟

و مواد غذایی چی استفاده کنم که بهتر بشم؟؟

ممنون عزیزای دل ❤

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا اولایل ۵ ماه یا اخر ۴ ماه...میوه برا تهوع مخصوصا پرتقال و اب پرتقال و موز.

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

عزيزم منم مثل شما بودم از هفته ٦ شروع شد حالت تهوعم تا هفته ١٨ طول كشيد ؛ بالا نمياوردم فقط حالت تهوع شديد و حساسيت ب بو ؛ قرص دميترون ميخوردم ؛ الانم ميخورم چون هنوز يكم حس ميكنم حساسيت ب بو دارم 

سلام عزیزم منم هفته ی هفتم عوق نمیزنم ولی انقد حالت اهو دارم که از همه چی حالم به هم میخوره به شدت و دوسندارم هیچی بخورم حالم مثل کسیه که مسموم شده و دلش میخاد یه دل سیر آی بخوره ولی نمیتونه ولی یبوست ندارم 

عزيزم منم مثل شما بودم از هفته ٦ شروع شد حالت تهوعم تا هفته ١٨ طول كشيد ؛ بالا نمياوردم فقط حالت تهو ...

وای منم تا حالا فک نمیکردم بو برام مهم باشه ولی امروز بوی رب سرخ شده اومد به دماغم و میخواستم بالا بیارم 

https://ooma.org/joinapp/invitefriend/n_a_f_a_s

من ازین برنامه استفاده میکنم خیییلی خوبه هم حساب بارداریمو داره هم تصاویر نی نی رو میزاره ک تو ۷ ماه چه شکلیه تو سونو یا چقدری شده وزنش چقده و اینا

مراقبتهای بارداری عوارض هر ماه بارداری کارهایی ک باید یا نباید انجام بدم و خیییلی چیزای مفید دیگ ..در ضمن دکتر انلاینم داره ک جوابگو هست.

اگ دوستداری شرکت کن

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

من تا 18 هفته شدید هیچی نمیخوردم از اون به بعد بهتر شدم اما هر چی میخورم احساس خوبی ندارم طعم دهنم بده اما خدا رو شکر بهترم .زنجبیل تو آب جوش مؤثره موز حالتو بهتر میکنه سنجد خوبه به حالت تهوع را کم میکنه اما همه اینا به کنار دورش باید تموم بشه 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه