2777
2789

فرقی نداره خارجی یا ایرانی فقط بیشتر آهن کافی داشته باشه بچه کمبود آهن پیدا نکنه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

دخترم یکساله است

چقدرم مصرف کنه؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیدرال

موجود نیست تو بازار

فروزمال اگه فقر اهن داره روزی دوتا قطره چکون بده. اگه فقر اهن نداره و بعنوان مکمل میدی یک قطره چکون.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فروزمال اگه فقر اهن داره روزی دوتا قطره چکون بده. اگه فقر اهن نداره و بعنوان مکمل میدی یک قطره چکون. ...

مرسی

ایرانیه؟

هست زیاده عزیزم

مرسی

لیپوزوفر یا آدزیر

لیپوزوفر هم مثل فروزمال دندون رو سیاه نمیکنه و جذبش خوبه 

ولی آدزیر جذبش من تحقیق کردم میگن فاز سه نصفش و فاز 4و5و6مسکن مهره کمه و دندون رو هم سیاه میکنه البته اگه بعدش مراقبت صورت نگیره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
لیپوزوفر هم مثل فدوزمال دندون رو سیاه نمیکنه و جذبش خوبه  ولی آدزیر جذبش خیلی کمه و دندون رو ه ...

من به هر دو پسرام ادزیر دادم، نه دندوناشون سیاه شد، نه کمبود اهن یا کمخونی دارن، هر سال چکاپ میدن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
مرسی ایرانیه؟

بله

سیدرال نیست دیگه

سیدرال گوچه هست ولی فروزمال و لیپوزوفر بهترن. ایرانین ولی دندون رو سیاه نمیکنن.

اگه بخوای بهترین رو بدی که پودر فرامکس هست.