2777
2789
عنوان

تکونای بچرو خیلی پایین احساس میکنم دوروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
اخه این مساله واس اکثر خانم های باردار پیش میاد و طبیعی محسوب میشه

من جدی میگم بچه ام الان دقیقا زیر معده ام تا حالا اون قسمت حس تکون نداشتم فشار چرا ولی تکون ن

تازه از این هفته لگن باز میشه ک من دارم فشار رو حس میکنم.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
من جدی میگم بچه ام الان دقیقا زیر معده ام تا حالا اون قسمت حس تکون نداشتم فشار چرا ولی تکون ن تازه ...

ببین منظورم قسمت زیر شکمه ها،حالا نمیدونم شاید شما شکمت بالاتر بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منظورم قسمت زیر شکمه ها،حالا نمیدونم شاید شما شکمت بالاتر بوده

ن من حس نکردم عزیزم وقتی اینجوری میشه ک فرد نزدیک زایمانش باشه

این خانوم میگه حس میکنم تو واژنمه

واژن بعد از دهانه رحمه

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
ن من حس نکردم عزیزم وقتی اینجوری میشه ک فرد نزدیک زایمانش باشه این خانوم میگه حس میکنم تو واژنمه و ...

تو هفته های پایین تر وقتی بچه کوچیک تره رحم هنوز زیاد بزرگ نشده که بخواد بچرو ببره بالا ،اولا پایینه بعد هی میاد بالاتر به مرور بزرگتر هم میشه،البته اگه پاهاش پایین باشه این حس رو میده که رو مثانه داره فشار میاره،شما احتمالا کلا سفالیک بوده نی نیتون

چون دوقلو داری میگم اخه تا شنبه میخوای منتظر بمونی؟

آخه نیست تاشنبه مگراینکه که برم بیمارستان

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
من جدی میگم بچه ام الان دقیقا زیر معده ام تا حالا اون قسمت حس تکون نداشتم فشار چرا ولی تکون ن تازه ...

وااای خوشبحالت کلی ازراه رورفتی.من خیلی نگرانم همش میبینم دوقلوها زود زایمان میکنن مثلا تو ۳۰ هفته.ازخدامیخوام کمکم کنه تا۳۸ پیش برم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
تو هفته های پایین تر وقتی بچه کوچیک تره رحم هنوز زیاد بزرگ نشده که بخواد بچرو ببره بالا ،اولا پایینه ...

بله نی نی سفالیک بود جالبه من ۱۵ هفته حرکاتشو حس کردم ولی اینجوری ک شما میگی ن

آخه نیست تاشنبه مگراینکه که برم بیمارستان

برو عزیزم من نگرانتم

وااای خوشبحالت کلی ازراه رورفتی.من خیلی نگرانم همش میبینم دوقلوها زود زایمان میکنن مثلا تو ۳۰ هفته.ا ...

نگران نباش گلم منم سرمو گرم درس و دانشگاه کردم زود گذشت

نگران نباش گلم منم سرمو گرم درس و دانشگاه کردم زود گذشت

آخه من همش توخونه ام وتنهام بخاطرهمین خسته شدم

آخه من همش توخونه ام وتنهام بخاطرهمین خسته شدم

سرتو گرم کن ب ی چیزی برو بیرون از خونه اینجوری نمیگذره

سرتو گرم کن ب ی چیزی برو بیرون از خونه اینجوری نمیگذره

آخه نمیتونم زیادبرم بیرون ماه قبل که عمل سرکلاژ کردم اکثرا استراحتم

آخه نمیتونم زیادبرم بیرون ماه قبل که عمل سرکلاژ کردم اکثرا استراحتم

شما سرکلاژم کردی و این مورد رو جدی نمیگیری

فردا حتما برو بیمارستان شرایطت رو بگو

منم تازه دوهفتس تکوناشو بالاتراحساس میکنم ببین گلم حاملگی هرروزش یه نگرانی تازه داره اگه واقعادردخاصی نداری واحساس فشارروواژنت نداری این تکونا طبیعیه منم همش میگفتم چراتاهفته۲۳لگدزدنش انقدپایینه حالامیفهمم الکی استرس بخودم دادم حالاخداروشکرهم پایین لگدمیزنه هم بالا.شماکه دیگه دوقلوهم هس جاشون تنگتره

منم تازه دوهفتس تکوناشو بالاتراحساس میکنم ببین گلم حاملگی هرروزش یه نگرانی تازه داره اگه واقعادردخاص ...

آره اتفاقا دیشب آخرشب کلا بالا لگد میزد ولی صب باز پایین بود.نه اصلا فشارودرد ندارم.مرسی ازراهنماییت عزیزم