2777
2789
عنوان

چجوری باخانواده شوهرم آشتی کنم

288 بازدید | 30 پست

سلام دوماه پیش سریه جریانی بامادرشوهرم وشوهرم دعوام شدویه هفته خونه مامانم رفتم باپسر۵ماهم بعدش باشوهرم خودمون حلش کردیم همونجاخانوادش خیلی دخالت میکردن که چرارفتی آوردیش و...تواین دوماه شوهرم وبچه میرن خونشون اخه تویه ساختمون زندگی میکنیم ولی من نمیرم دوست دارم دیگه تموم شه این کشمکش هاچون میبینم توروحیه شوهرم تاثیرگذاشته ازطرفیم دوست ندارم پسرموتنهاببره خونشون اخه نمیدونم اونجاچکارمیکنن چجوری رفتارمیکنن به شوهرم میگم توواسطه شوآشتی بده میگه منوقاطی دعواتون نکنین به نظرتون چطورآشتی کنم که غرورم له نشه من فقط به خاطرشوهرموبچم میخوام تموم کنم وگرنه خیلی منواذیت کردن مخصوصاخواهرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرن رو دعوت کن خونتون، بعدس با هم در آرامش حرف بزنین، خودتون دو تا

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

یه کم آش بپز برو بگو آش پختم گفتم برا شمام بیارم یکم بشین بعد برو خونت زن داداش من همیشه این کارو میکنه

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

منم مشکل تو رو دارم و بیشتر ولی چی کنم پدر ومادر شوهرمن مجبورم کوتاه بیام خانواده شوهرم سگ هارن

الان بااینکه حالمو بد کردن و فوشم دادن بازم شوهرم رف مادرشو بوسید منم ساکتم چی کنم باهاش میحرفم مجبورم آشتی کنم

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم