2777
2789
عنوان

بیاین کمک نمیدونم چی بخرم!

98 بازدید | 16 پست

فردا می خوام برم خونه دایی ام می خوام برم دنبال دختر دایی ام و بعد بریم خونه دایی ام و سر راه هم کمی خرید کنیم.

برای دایی ام چی بخرم،قیمت مهم نیست،شیک باش!!

برای زندایی ام پی بخرم ،قیمت مهم نیست،شیک باش!!

برای دختر دایی ام چی بخرم برای یک دختر جوون و مجرد که یک عالمه چیز داره و هر چی که بگین داره؟!!

.....‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی و زندایی ادکلن درجه یک، دخترش نیم ست نقره

برای زندایی لباس و شال نباشه چون اگه بخوام برای بقیهشون این طوری خرج کنم برای زندایی یک چیزی مثل مال اون ها بگو

.....‌
خیلییی خوب. برای زندایی یک چیز دیگه بگو

ببین پوشیدنی چ لباس چ کفش باید سایز داشت اگه سایزشونو میدونی میشه ی پیراهن شیک بخری یا هرچیزی. . . ی کیف دستی خوشگل و شیک هم بد نیس چرم باشه مثلا

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
ببین پوشیدنی چ لباس چ کفش باید سایز داشت اگه سایزشونو میدونی میشه ی پیراهن شیک بخری یا هرچیزی. . . ی ...

آفرین،کیف خیلییی خوب،با تشکر فراوان!!!

اگه چیز بهتری هم به فکرت میرسه بگو،شاید بهتر باشه

.....‌
سایز که ندارم. براش یک آویز طلا بخرم؟

بابا خیلی پولداری طلا میخای ببری. . . . 😁😉

اونم میشه

ولی من باشم ساده تر میبرم . . 

طلا زیاد مناسبتی نیست چون میری دیدنشون فقط. . 

بازم خود دانی

بابا خیلی پولداری طلا میخای ببری. . . . 😁😉 اونم میشه ولی من باشم ساده تر میبرم . .  طلا زی ...

اخه یک اویز نقره زیاد جالب نیست.

من همون کیف رو پس می خرم موندم کی برم دنیال وقتی فردا عصر می خوام برم.

.....‌
اخه یک اویز نقره زیاد جالب نیست. من همون کیف رو پس می خرم موندم کی برم دنیال وقتی فردا عصر می خوام ...

متوجه نشدم کجا بری؟ ؟ 

اگه منظورت کی بری اینارو بخری، صب تا قبل ازینکه بری برو بخرشون 

متوجه نشدم کجا بری؟ ؟  اگه منظورت کی بری اینارو بخری، صب تا قبل ازینکه بری برو بخرشون

د ست فهمیدی.

صبح سر کارم.

مگر اینکه عطر رو به شوهرم بگم که سلیقه اش خوبه و مرد 

نقره رو هم مشکلی ندارم.

اما کیف گشتن می خواد مگر اینکه برای اون هم یک عطر،ساعت یا زیورالات بدم

.....‌