2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با زنجیر طلا

758 بازدید | 14 پست

سلام خانما من هفته ۷ بارداری هستم خیلی دوس دارم بدونم بچم دختره یا پسر

الان زنجیر طلا رو بالای شکمم گرفتم اول حرکت آونگی رفت بعد گرد چرخید 

قبلا روی مچ دستمم انجام داده بودم همینجوری میومد تازه روی مچ دست شوهرمم امتحان کردم هم همینطوری تکون خورد میخوام بدونم چقد این روش درسته؟

نمیدونم😐

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ روز مونده تا موعدم رو شکمم گذاشتم دایره ای چرخید ینی باردارم ؟؟ 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

من سر دخترم گرفتم شبیه پسر رفت و آمد (بچه دختر 

سر پسرم گرفتم شبیه دختر دایره،وار،چرخید 

نتیجه میگیریم تو بارداری برعکسه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
یعنی هیشکی نبوده این روشو امتحان کرده باشه و درست باشه؟؟

من برای مامانم امتحان کردم درست بود 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

روی دست چپ رفت و برگشت پسره و دایره دختر روی شکم برعکسه