2777
2789
عنوان

خشم و هیاهو

1236 بازدید | 17 پست

نظرتون در مورد این کتاب چیه بچه ها؟ کدوم ترجمه ش بهتره؟

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیلمشو دیدم.مگه کتابه؟ینی فیلمو از روی کتاب خارجی ساختن؟ عاخه من شنیدم فیلمو از زندگی اون یارو با ...

اره یه کتاب خیلی معروف.نویسنده ش ویلیام فاکنره. چون کتاب رو نخوندم نمی دونم این فیلم با اون مرتبطه یا فقط از اسمش استفاده شده ولی خب فیلم خیلی شبیه داستان زندگی ناصر محمدخانی ه

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
اره یه کتاب خیلی معروف.نویسنده ش ویلیام فاکنره. چون کتاب رو نخوندم نمی دونم این فیلم با اون مرتبطه ی ...

هیچ ربطی به فیلمش نداره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
عه؟؟چه جالب. نمیدونستم.دوس دارم بخونم کتابشو

اره ولی گویا خیلی پیچیده س کتابش

خیلی سنگینه حتی برای من که کتاب خون حسابی هستمم سنگینه ولی من خوندمش خیلی دوستش نداشتم بدم نود

اره منم شنیدم .بخصوص فصل اولش که تقدم تاخر زمانی نداره میگن خیلی گیج کننده س.درسته؟