2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال ممکنه کولر روشن بشه ،تو نوزادی باید یه دست بیشتر پوشوند مثلا اگه تو خونه با آستین کوتاه میگردی باید تن اون یه آستین کوتاه یه آستین بلند پوشوند ،من مادرم خرید ولی واقعا بادی استفاده داره چه آستین کوتاش چه بلندش

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آره سر پسرم‌خیلی زود کوچیک‌شد الانم پیش خودم‌میگفتم بادی سایز یک تا سه تا سه ماهگیش میمونه لابد چها ...

بچه من اخره تیره دودست بلوز شلوار گرفتم برا بیمارسنان چند دست هم سرهمی شورت واستین کوتاه شلوارک برا خونه بقیه باشه خودش بیاد ببینم چیا بهش بیشتر می یاد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

آستین بلند برا بیمارستان دیگه؟ 

اره اخه مریضای دیگه شاید کولر روشن کنن بعدشم بچه تازه به دنیا اومده باید استین بلند داشته باشه پوستش خشک می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پس‌بلندم‌بگیرم چند تا ب نظرت؟

بلوز  ( آستین بلند)و شلوار ست جلو دکمه دار چند دست بگیر چون اوایل نینی خیلی کوچولو اذیت میشه دکمه نداشته باشه برای من آستین کوتاه اوایل دنیا اومدنش اصلا کاربرد نداشت فقط به عنوان زیر لباس میپوشوندم تنش چون اگه هم هوا گرم باشه به هر حال خونه کولر روشن میشه بیرون هم که اوایل نوزادی زیاد نمیبری که همونم آستین بلند بیشتر استفاده داره  ،کاربردی ترین ها که استفاده کردم بلوز شلوار و بادی خیلی خوبه البته بادی بیشتر وقتی بود که دیگه گردن میگیره و وقتی بغلش میکنی شکمش لخت نشه 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤