2777
2789

سلام وقت بخیر

اینو بگم‌که بچه دوممه و سیسمونی نمیخرم

اولیم‌تقریبا اوایل فصل سرما ب دنیا اومد اکثرا بادی آستین‌بلند و اصطلاحا مانتو و سرهمی براش گرفته بودم

میخوام ببینم سرهمی یا استین بلند برا نوزادی که فصل گرما ب دنیا میاد هم کاربرد داره؟

دو تا بادی حلقه ای با دو تا بادی استین کوتاه سفارش دادم سایز یک‌تا سه ماه 

ب دستم رسید امروز حس میکنم خیلی کوچیکه و زودی کوچیک‌میشه براش

ناراحتم

زیاد بود ب نظرتون؟ یا چهار تا بادی استفاده میشه؟ هیچی یادم‌نمیاد خودم

دیگه چیا میخواد؟  هم تو خونه بگین‌چند دست بگیرم‌و چیا باشه

هم‌برا بیرون

تا همون سه چهار ماه میخوام سفارش بدم‌براش 

بقیشو انشالله بعد از‌ب دنیا اومدنش🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزاده من خرداد بدنیا اومد گرمایی بود رامپر تنش میکردیم همیشه

سلام🤩

سر همی آستین‌بلند و پاچه دار پس اصلا نگرفتین‌براش؟

یا بادی استین‌بلند؟

من‌برا همین بادیاش هم شلوارک‌سفارش دادم 

امروز گفتم نکنه باید شلوار میگرفتم

سلام🤩 سر همی آستین‌بلند و پاچه دار پس اصلا نگرفتین‌براش؟ یا بادی استین‌بلند؟ من‌برا همین بادیاش ...

گرفتیم عزیزم

ولی هیچکدومو تنش نکرد همه رو رد کرد

بادی استین حاقه و رامپر فقط پوشید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من پسرم تیرماهیه فقط رکابی با پوشک  خرداد به نظرم سرد نیست  بعد هم زیاد لباس نوزادی نخر ...

آره سر پسرم‌خیلی زود کوچیک‌شد

الانم پیش خودم‌میگفتم بادی سایز یک تا سه تا سه ماهگیش میمونه لابد چهار تا بسه ولی دیدم خیلی کوچولوعن بعیده تا سه ماه برسه مگر اینکه کش‌بیاد با خود بچه

اینم‌اواخر خرداده انشالله همون فصل گرما میشه پس استین‌بلند جیزی‌نگیرم؟

از بیمارستان با چی  آوردینش خونه؟ اونم استین کوتاه؟

یعنی واسه بیمارستان هم آستین بلندنمیگیرید؟

همون ننیدونم والا

گفتم یه سرهمی‌بگیرم‌برای بیمارستان

ولی نمیدونم‌اگه خیلی گرم‌باشه تنش‌کنم یا نه

نمیدونم چی بگیرم 

البته فعلا در مرحله پرس و جو هستما فعلا وقت هست😅

آره سر پسرم‌خیلی زود کوچیک‌شد الانم پیش خودم‌میگفتم بادی سایز یک تا سه تا سه ماهگیش میمونه لابد چها ...

من یه سرهمی آستین بلند بردم اما خود بیمارستان لباس داد که آستین بلند معمولی باشلوار بود آوردم خونه دیگه همش رکابی بود 

نه خرداد دیگه سرد نیست لباس نوزادی زیاد نخر حیفه بذار بزرگتر بشه اونوقت براش بخر

همون ننیدونم والا گفتم یه سرهمی‌بگیرم‌برای بیمارستان ولی نمیدونم‌اگه خیلی گرم‌باشه تنش‌کنم یا نه ...

بنظرم واسه نوزادبایدآستین بلندبگیری چون توخونه هم نمیتونی که بارکابی نگهش داری بالاخره کولرروشن میشه 

من یه سرهمی آستین بلند بردم اما خود بیمارستان لباس داد که آستین بلند معمولی باشلوار بود آوردم خونه د ...

آره لباس بیمارستان استین‌بلنده ولی خب گفتم خیلی تو خونه ایه یه چیزی بگیرم‌شیک‌تر باشه میان ملاقات

ولی اینجور که میگی استین‌کوتاه بگیرم‌بهتره👌

پس فعلا چیز دیگه ای نگیرم 

شلوار و بادی استین‌بلند کاربرد نداره همون بادی و شلوارک و رامپر‌ کافیه