امروز تازه قراره شوهرم ثبت نام کنه ولی نخوان بدن نمیدن خانواده شوهرم همه ثبت نام کردن به هیچ کدومشون ندادن در صورتی که هیچ کدوم خونه میلیاردی یا ماشین آنچنانی ندارن
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا چی بگم.یکی درمیون دادند به همه.منم از صبح هرچی میزنم میگه اطلاعات نامعتبر .
خب نگاه کن مال منم زده بود نامعتبر قشنگ توجه کردم دیدم یکدونه عدد رو اشتباه تایپ کردم
هر چند ثبت نام کردیم ولی نه جوابی دادن نه پول هیچی به هیچی
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
عزیزم ما رفتیم که اطلاعات ثبت کنن گفتن باید شماره حساب باشه شماره کارت نه من تو خونه میرفتیم توسایت نمیشد نمیدونستم شماره حساب باید باشه
💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉