2777
2789

امروز تازه قراره شوهرم ثبت نام کنه ولی نخوان بدن نمیدن خانواده شوهرم همه ثبت نام کردن به هیچ کدومشون ندادن در صورتی که هیچ کدوم خونه میلیاردی یا ماشین آنچنانی ندارن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تازه قراره شوهرم ثبت نام کنه ولی نخوان بدن نمیدن خانواده شوهرم همه ثبت نام کردن به هیچ کدومشون ...

کدوم سایت

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
امروز تازه قراره شوهرم ثبت نام کنه ولی نخوان بدن نمیدن خانواده شوهرم همه ثبت نام کردن به هیچ کدومشون ...

والا چی بگم.یکی درمیون دادند به همه.منم از صبح هرچی میزنم میگه اطلاعات نامعتبر .

والا چی بگم.یکی درمیون دادند به همه.منم از صبح هرچی میزنم میگه اطلاعات نامعتبر .

خب نگاه کن مال منم زده بود نامعتبر قشنگ توجه کردم دیدم یکدونه عدد رو اشتباه تایپ کردم 

هر چند ثبت نام کردیم ولی نه جوابی دادن نه پول هیچی به هیچی 

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
بسته معیشتی.بلد نیستم لینکشو بذارم .توو گوگل بزن میاره برو ثبت نام کن

عه یه چی بگم؟ شاید چون حودت ثبت نام میکنی اینطور میشه مادرشوهرم میگفت اعلام کردن حتما بایدب ری کافی نت و با کامپیوتر مثل اینکه بشه فقط

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واقعا؟نمیدونم اگه اینجوره میرم 

نمیدونم والا مادرشوهر من همش پای تلوزیونه اینو بهم گفت. منم اصلا با گوشی امتحان نکردم گفتم امشب شوهرم بره کافی نت.

اگه کافی نت نزدیک خونتون هست یه سر بزن

اره نزدیکه.پس شب به شوهرم میگم بره .ضرر نداره که

آره حتما بگو یه سر بزنه چون امشب آخرین مهلته

مرسی از‌ راهنماییت گلم

عزیزم ما رفتیم که اطلاعات ثبت کنن گفتن باید شماره حساب باشه شماره کارت نه من تو خونه میرفتیم توسایت نمیشد نمیدونستم شماره حساب باید باشه 

💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای  رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻‍🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉