سلام دوستان بچه من 4 ماه و یک هفته با وزن 6500 تقریبا هستش، الان براش مای بی بی سایز سه میبندم، نمیدونم سایزش خوبه یا براش کوچیک هست، چون اون کش هاش روی پاش خط میندازه، لطفا راهنمایی کنید
دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دخترم 3300 بود موقع تولد، یه مدتی شیر خودمو خورد الان دیگه نمیخوره، شیر خشک بهش میدم
خدا برات حفظش کنه...پسر اولم نزدیک 4 بود ولی سینه رو نمیگرفت زیاد وزنش چندان بالا نمیرفت ولی این یکی شیر خوب میخوره شوهرمم غر میزنه زیاد شیر میدی هوشش کم میشه میگم چ ربطی داره خودش میخواد😂
یعنی بچه اولت از 4 ماه به بعد شیر خشک دادی؟ نه بابا چه ربطی له هوش داره، خدا حفظش کنه برات هر جقد که ...
ن وقع تولد 4 کیلو بود..از تولد تا 7 ماهگی تو بغلم سینه نمیگرفت مجبور ودم رو زمین شیر بدم بلدم نبودم سنم کم بود ارنجم یادمه دیگه زخم شده بود...شیر کم میخورد کم وزن بود نسبت ب این یکی