2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی😥😥😥😥😥

190 بازدید | 19 پست

بچها شماره منو جز فامیلای درجه یکمون هیچکس نداره..

حالا یه هفتس چنتا شماره مختلف میافته دوتاش خانوم بودند

یکیش یه اقای کورد بود که الان زنگ زد..

شوهرم شکاکه قبلا بخاطر مزاحم تلفنی بد دعوامون شد...

حتی گفتم پولشو میدم برو پرینت دربیار اما نرفت....

الان ۷ ماه از اون موقع گذشته...

الان از ترسش نمیتونم گوشیمو از سایلنت در بیارم

خطمم نمیتونم عوض کنم بیشتر شک میکنه..ترخدا بگین چیکار کنم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتایی که شوهرت هست داریورت کن رو خط داداشت یا بابات یا مادرت وقتی هم که بیرونه شوهرت از دایورت دربیار که اگه کارت داشت بهت زنگ بزنه یا هم به داداشت بگو اینا مزاحمت شدن تا پیگیری کنه حتما

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔

منم یه مدت اینجوری شده بود خطم. یهو پنج نفر زنگ میزدن با یکی دیگه کار داشتن. مزاحم نبودن واقعاً اشتباه شده بود. من همه رو بلاک کردم.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
خواهر من یکاری کرده بود باگوشیش که شماره های نشناس نمیتونستن زنگ بهش بزنن  فقط اونایی که شماره ...

انسداد تماس های ناشناس که تو تنظیمات تماس هست انجام داده بوده

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔

چرا باید بهت شک داشته باشه ؟بگو من چیکارکنم دیگه ..

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..