2777
2789

آفرین به خانم زحمت کش دستور حلوارو بفرست😁😁 مقدار کمش که ضرری نداره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بخور مگه یه خورده زعفران تو غذا یا حلوا چقدره مگه باعث سقط یا چیزی بشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
نمیدونم .منم پنجم حالم بده

چرا حالت بده

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دو روزه لکه بینی دارم قرص دوفایتون میخورم امروزم امپول زدم میترسم خیلی خیلی زیاد هفته ۲۲ ام😭

آخی عزیزم استراحت کن استرس نداشته باش امیدت به خدا برات آیه الکرسی میخونم انشالله که جفتتون سالم باشید.. نگران نباش استرس خوب نیست اصلا

مرسی.ازتون

💕