2777
2789
عنوان

میدونم بده و این حرفا ولی کمک لطفا

298 بازدید | 31 پست

دو ساله یه دختریو دوست دارم البته خودمم دخترم 

دختره تو مدرسمون بود یه سال ازم بزرگتره ولی با اینکه میدونه دوسش دارم هیچ توجهی بهم نداره بعضی وقتا هم بد نگام میکنه هر کاری میکنم نمیتونم فراموشش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لز بینی 😑

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

ایشالله بهم برسید بخدا اخرالزمون شده😞

الوسلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اگه منظورت چیز بدی نباشه منم دوره ی راهنمایی از یکی از همکلاسیام خوشم میومد حس میکردم روحیاتمون احساساتی بودنمون بهم میخورد و میتونستیم دوستای خوبی باشیم همینطورم بود

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!