2777
2789
عنوان

درمان گل مژه

241 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیزم دخترم یک سال و تیمش بود گل مژه زد هر کاری کردم هر دکتری رفتم خوب نشد تا اینکه از یه عطار معروف پرسیدم و بهم گفت داروی آلمینیوم ام جی از داروخانه بخر یه شربت سفید هست مخصوص معده پیرزن پیرمردها.بزن روش شبها که خوابه خوب میشه.منم زدم بعد حدود یک ماه کاملا خوب شد و دیگه هم نزد گل مژه دخترم بدون درد و خونریزی و عمل خوب شد ...امیدوارم همه اونایی که این مشکل رو دارن تاپیکم رو بخونن و خوشحال بشن

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترمنم دوسال ونیمشه گل مژه زده کمکم کنید

عزیزم این دارو رو براش استفاده کردین؟اصلا نگران نباشید اینو براش حدود دو سه هفته بزنید خوب میشه ولی وقتی خوب شد دیگه نزنید اصلا .در حدی بزنید که دیگه گل مژه کامل رفع بشه وقتی رفع شد دیگه نمیخواد محض احتیاط دوباره بزنید روش 

سلام دخترمنم دوسال ونیمشه گل مژه زده کمکم کنید

منم هر دکتری رفتم و دخترم رو بردم خوب نشد تا اینکه این دارو رو زدم پشت چشمش و خدا رو شکر خوب شد ...هنوز خوشحالی خوب شدنش توی وجودم هست خیلی زیاد