2777
2789
عنوان

چرا اخه؟😢

160 بازدید | 17 پست

مامانمو خیلی دوس دارم جونم براش درمیره ولی نمیدونم چرا اونجوری که با خواهرم حرف میزنه با من حرف نمیزنه

مثلا تو پیاماش به خواهرم کلی کلمات محبت امیز بهش میگه و تحویلش میگیره ولی من که بهش پیام میدم و قربون صدقش میرم باهام خشک و سرد حرف میزنه..دیشبم تا دیروقت بیدار بود داشت کاری میکرد تو پیام بهش گفتم قربونت برم گلم برا چشمات بده که شب اینکارو کنی یهو گفت شب بخیر 😐

بخدا همیشه هم سعی میکنم تا جایی که بتونم بهش کمک کنم و نذارم سختی بکشه کنارش باشم.هیچوقتم طرفمو نمیگیره بااینکه میدونه من چقد میخامش چقد عاشقشم.

یعنی دوسم نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رفتارت بیشتر فکر کن و ببین ایا کاری که خواهرن برا مادرت میکنه شما هم مییکنی

اگر اره اونوقت شمام زیاده روی در قربون صدقه نکن تا اذیت نشی

البته یه علتم میتونه این باشه که خواهرت کوچکتره  و ته تغارییا یکم لوس تشریف دارن

و خدایی که بشدت کافیست... 
شاید مشکلی داره ؟ ولی عزیزم توخوبی کن بگیه روز نتیجشپ میبینی

اره منکه خوبی میکنم به هرحال مامانمه عاشقشم 

بدون توقع خوبی میکنم بهش حتی اگر باهام سرد باشه ولی خب برام سواله که یعنی دوسم نداره که خوبیامو نمیبینه؟

به رفتارت بیشتر فکر کن و ببین ایا کاری که خواهرن برا مادرت میکنه شما هم مییکنی اگر اره اونوقت شمام ...

نمیدونم والا رفتار من با خواهرم فرقی نداره دوتامون محبت میکنیم به مامانم

نه اتفاقا من ته تغاریم