2777
2789
عنوان

تفاوت اینستاگرام و دنیای واقعی...🥴

316 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها...راهکاررررر و کمک میخوام...

من برای بار اول میخواستم پنکیک درست کنم...مثلا همسرمو سورپرایز کنم ...مرحله به مرحله از اینستا کمک گرفتم..ولی ماده نهایی چیزی که تو اینستا بود خیلی سفته...ولی واسه من رقیقه...اصلا جوری نیس که بشه ریخت داخل مایتابه و خودشو ببنده...

هرچی هم ارد و پودر اضافه میکنم بازم رقیقه..

راهکاری دارین...

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از برنامه سراشپز پاپیون دسر درست کنی بهتره هم بقیه درست کردن هم نظرات میخونی میتونی اشکالاتش پیدا کنی

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
چرا پودر اماده نمیخری ؟ فقط اب یا شیر قاطیش کن و بریز تو تابه

من دارم یدونه،تخم مرغم باید توش بریزی

یدونه قبل داشتم فقط باید شیر میریختی یعنی پودر تخم مرغ توش بود،مزه صابون میداد🥴🥴🥴🥴

راهکار که نمیدونم

ولی اصلا به این‌کلیپای اینستا نمیشه اعتماد کرد و غذا یا شیرینی درست کرد

منم یه بار اومدم از روی این فیلما شیرینی درست کنم نگم برات که شبیه چی شده بود خمیرش یه عالمه مواد ریختم بیرون😖