2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین

249 بازدید | 35 پست

سلام خیلی اشک ریختم امروز دلم خیلی گرفته واسه تنهایی خودم.من 77کیلویم 9ماهه زایمان کردم یبار تو دعوا شوهرم مسخرم کرد ک چاقی منم بهم برخورد رفتم باشگاه که فاصلش باخونمون یه ربعه ثبت نام کردم و خواهرم گف تو با دخترم برو من عصرها میرم و دوتا بچه هاتو نگه میدارم من یه پسر سه ساله دارم و یه دختر نه ماهه خلدصه ثبت نام کردم دوم دی 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم بعدیه هفته گف منم میخوام صبحا بیام من موندم چیکار کنم بچه هامو تصمیم گرفتم جای مامانم بذارم بچه هارو کلا یک ساعته کل باشگاهمون مامانم نگه داشت و گف باشه اما سه روز پیش دیدم سر ناهار با بابام دعوا کرد بخاطر اینکه شامی ها یکم خام بود مامانم بهانه گرف چون بابام درست کرده بود من متوجه شدم که حرصش از نگه داشتن بچه هاست

با بغض ناهارمو خوردم و سکوت کردم تا دیروز که نرفتم نشستم خونه و گفتم ولش کن امروزو نمیرم ببینم زنگ میزنه که بچه هارو بیار دیدم نه زنگ نزد خواهرم زنگ زد ما میخوایم بریم نمیای گفتم نهو نرفتم

شوهرم شب اومد از فوتبال قرار بود 6بیاد 8اومد من یکم ناراحت بودم هم از قضیه نرفتنم همم از دیر کردنش چون دخترم پوشک نداشت و دوساعت دیر اومد پاهای بچه سوخت بس تو پوشک بود.

سلام کرد سرد جواب دادم و اونم دید اینجوریه سر بحث باز کرد یکم بحثمون شد اما باز سکوت کردم و شام اوردم بعد شام گف فردا تا 12ظهر خونم منم گفتم پس بچه هارو نگه دار برم باشگاه نرفتم امروز گف بمنچه باخودت ببر و منم گفتم همش یه ساعته مگه چی میشه نگه داری که داد زد نه و کلی غر زد که خرجا زیاد شده

منم اشکم ریخت گفتم مگه من چقد خرج دارم 6ساله ازدواج کردیم هیچ کار نکردم حالا روزی یه ساعت نمیتونم برای خودم باشم چطور تو این 6سال تو سرکاری من همه کارارو میکنم بچه داری میکنم 6ماه مامانم سکته کرد از صب تا شب جمعش کردم و خواهرمو ک مریض میشه یا زایمان کرد کمک کردم حالا همتون پشتمو خالی کردین اینقد بی ارزش شدم

دیدم کلی چرت و پرت گف که تو نمیذاری به جایی برسیم بسکه ولخرجی میکنی اما بخدا من هیچی نخواسم فقط 80تومن شهریه باشگاهم بود ک اونم از ماهیانه خودم دادم خودش میره برنج 200هزاری میگیره یا پوشک ه0هزاری اخرش میگه تو گفتی بااینکه همیشه گفتم از هرچی ارزونشو بگیر یکم جمع کن 

صبح بیدار شدم نرفتم باشگاه بلند شد گف گوشیت زنگ میخوره محل نکردم گف ب درک و رف با بچه هاش بازی کرد منم تو اتاق دلم از این سوخت که میتونست مثل الان بابچه ها بازی و کنه و منم برم اما دعوا کرد بحثای قبل وسط کشید کلی گریه کردم و کیف باشگاهمو پرت کردم گفتم دیگه نمیرم و هیچیم نمیخوام شونمو فشار داد گف چته باز هار شدی ب درک ک نمیری