2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7703 بازدید | 34 پست
نان۱ نه اولش نداشتم...شیر خشکش دادن بعد که خودم‌شیر اومدم دیگه نخورد😑 البته هنوز در تلاشم بدمش ول ...

کاش تمام سعیتو میکردی البته اگه شیرت خشک نشده بازم سعی کن گشنه نگهش دار مجبور بشه بگیره ...خیلی خوبه اگه شیر خودتو بگیره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم

خواهش می کنم این ر وش عالیه خواهرم تو یک مهمونی بچش همین طوری اذیت می کرد در حدیکه نفسش بند اومده بود از گریه سریع درست کردیم و سرد کردیم بهش دادیم در عرض چندثانیه اروم اروم شد

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
نه عزیزم مگه همین شربت گریپ میکسچر زیره نداره؟عصاره زیره و عرق نعناع و ...است

من از پانزده روزگی دخترم بهش دادم تا نزدیک دوماهگی اش که همش دل درد شدید داشت 

الانم که واسه خودش خانمی شده و پنج ماهه است

چی بدم دکتر گفت نان بگیرم

من به پسرم نان می دادم نمی خورد به دخترم اپتامیل می دم خیلی خوب می خوره .خواهرم ودوستمم همین رو میدن 

راس میگی میگما چند بار در روز و چقدر بدمش؟؟

من همیشه اماده داشتم (از ترسم) یک شیشه کوچکش رو گذاشتم بودم واسه این کار گاهی شوهرم تو ماشین بود می خواستیم بریم جایی یادم میومد نداره سریع درست می کردم(در حد پنج مین اماده میشه)

ضرر نداره من هروقت دل دردش شروع می شد سریع می دادم 

اگه از قبل درست کردی و خواستی بدی دیدی خیلی سرده یک کوچولو ابجوش بریز داخلش که یکم ولرم بشه