2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از بارداری شیمیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 12746 بازدید | 45 پست
فدااات 😍😘😘 بله عزیزم 14هفته هستم ❤❤

خدا حفظش کنه 😍😍😍😍

انشالله بارداری سالمی داشته باشی و زایمان خیییییییلی راحت

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
خدا حفظش کنه 😍😍😍😍 انشالله بارداری سالمی داشته باشی و زایمان خیییییییلی راحت

ممنون عزیز دلم❤❤❤

انشاله بزودی خبر بارداریتو بهمون بدی بیشتر خوشحال بشیم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نسرین جان خوبی عزیزم از کی دنبالتم‌ چخبر ؟؟؟ 

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 

تاپیک خوندی 

باردار شدم اما سقط شد 

چه خبر تو کجایی چیکار میکنی 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه  تاپیک خوندی  باردار شدم اما سقط شد  چه خبر تو کجایی چی ...

سلام عزیزم خداروشکر دیگه برا من آخراشه، اره خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا که به زودی دوباره باردار میشی و صحیح و سالم دنیا میاد  

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
سلام عزیزم خداروشکر دیگه برا من آخراشه، اره خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا که به زودی دوباره باردار می ...

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی 

جنیست نگفتی بهم کی زایمان میکنی ؟

برام دعا کن ی بارداری سالم داشته باشم 😢

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی  جنیست نگفتی بهم کی زایمان میکنی ؟ برام دعا کن ی بارداری س ...

سلامت باشی عزیزم بخدا همیشه به یادتم، پسره تو عید دنیا میاد ، ایشالا توام همین امسال باردار میشی

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
سلامت باشی عزیزم بخدا همیشه به یادتم، پسره تو عید دنیا میاد ، ایشالا توام همین امسال باردار میشی

خدا حفظش کنه ایشالله راحت ترین بارداری رو داشته باشی 

ممنونم عزیزم که به یادمی 

تاپیک قبلیمو ترکوندن🤣🤣

خدا حفظش کنه ایشالله راحت ترین بارداری رو داشته باشی  ممنونم عزیزم که به یادمی  تاپیک قب ...

سلامت باشی بارداریم خیلی سخت بود تا همین الانم تهوع پدرمو درآورده، ایشالا تو زود حامله بشی و بارداری خوبی داشته باشی، چرا ترکوندن؟؟؟؟

سلامت باشی بارداریم خیلی سخت بود تا همین الانم تهوع پدرمو درآورده، ایشالا تو زود حامله بشی و بارداری ...

عزیزم 😟

پسر که میگن حالت تهوعش کمه 😕

نمیدونم چرا ترکید 😂

ممنونم عزیزم از دعات 😘😘😘

عزیزم 😟 پسر که میگن حالت تهوعش کمه 😕 نمیدونم چرا ترکید 😂 ممنونم عزیزم از دعات 😘😘😘

نه بابا الان ۳۶ هفته ام تهوع شدید دارم 

عزیزم 😟 پسر که میگن حالت تهوعش کمه 😕 نمیدونم چرا ترکید 😂 ممنونم عزیزم از دعات 😘😘😘

سلام خوبی خانمی منم یکساله اقدامم دوبار بارداری شیمیایی داشتم شما متوجه شدی علتش چی بوده؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
سلام نسرین جان خوبی عزیزم از کی دنبالتم‌ چخبر ؟؟؟ 

سلام عزیزم منم مامان شدم 😍

سلام عزیزم  وای نسرین جووون 😍😍😍😍😍 چقدر خوشحال شدم عزیز دلم😘😘😘 مبارکه مبارکه مبارکه  ...

سلام عزیرم 

ممنون گلم  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍