2777
2789
عنوان

عدالت

348 بازدید | 39 پست

کیا تو زندگیشون خوبی یا بدی کردن و نتیجه شو واقعا دیدن حالا یا خودتون یا اطرافیان؟ من واقعا دلم آروم نمیشه تا خدا حقمو از یه نفر نگیره کسیکه بدون هیچ دلیلی تلاش میکنه زندگیمو خراب کنه من حتی یه بدی هم بهش نکردم اما عدالتی نمیبینم هر روز زندگیش بهتر میشه ولی برامن از زمین ک آسمون مشکل میباره

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

من جاریم نمک خورد نمکدون شکس بعد دوسال خدا بهش بچه داد ک اگه من شیر ب بچه اش نمیدادم میمرد بچه اش شیرخشک هم نمیخورد ولی خداکاری کرد ک تااخر عمرش مدیونم شده 

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا حالا ندیدم کسایی در حقم بدی کردن یا دلم شکستن سزاشو ببینن.البته احتمال داره سزاشو دیده باشن و ...

این زمان کی میرسه!

بقول یکی میگفت خداصبرش زیاده و ما صبرمون کمه ولی سزاشو میبینن

ولی واقعا صبر من تموم شده 

این زمان کی میرسه! بقول یکی میگفت خداصبرش زیاده و ما صبرمون کمه ولی سزاشو میبینن ولی واقعا صبر من ...

منم .گاهز دوسدارم خودم پاشم برم انتقامم بگیرم.و خنک شم...اما تکانطو ندارم و اصلا نمیدونم چجوری باید انتقام بگیرم😔

در مقابل رفتارای بد دیگران مثلا من یمدت تلافی کردم مثل خودشون شدم.اما اونا باهام بدتر رفتار کردن و هیچ وقت متوجه اشتباهشون نشدن....واسه اینچیزا تنها راه بیمحلی کردن و بیخیالیه

منم .گاهز دوسدارم خودم پاشم برم انتقامم بگیرم.و خنک شم...اما تکانطو ندارم و اصلا نمیدونم چجوری باید ...

من واقعا چیز زیادی نمیخوام

فقط این آدمی که داره بین منو شوهرمو بهم میزنه لال شه تا نتونه حرف بزنه و شوهرم بفهمه تاوان پس داده

در مقابل رفتارای بد دیگران مثلا من یمدت تلافی کردم مثل خودشون شدم.اما اونا باهام بدتر رفتار کردن و ه ...

من از روزی که یادمه پدر و مادرم فقط داشتن به هممممممه خوبی میکردن و میگفتن بخاطر خدا ولی دارم میبینم که زندگی همه از زندگی ما بهتره 

میشه بگی ؟

قبلا تاپیک داستان زندگی زدم شد فاجعه.در این حد بگم ک ی خانم تو زندگی اولم بود بعد باعث طلاقم شد زورم بهش نرسید خدا جوری بعد ط من ابروشو ریخت ک دیگه قابل جمع کردن نیست زندگی خودش با بچه خرابشد.دلم خنک نشد از عدالت خدا هنگ کردم من زورم بهش نمیرسید خدا جوابشو داد

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من از روزی که یادمه پدر و مادرم فقط داشتن به هممممممه خوبی میکردن و میگفتن بخاطر خدا ولی دارم میبینم ...

اره منم گاهی به عدالت شک میکنم.حالا نه تنها این مورد.تو همه ی موارد..میبینی خیلیا حقشون نبود به یسری چیزا برسن

قبلا تاپیک داستان زندگی زدم شد فاجعه.در این حد بگم ک ی خانم تو زندگی اولم بود بعد باعث طلاقم شد زورم ...

منم با قلب شکسته تو بدترین شرایطی که برام درست کرده خدارو صدا زدم و خواستم حقمو بگیره واقعا تا نبینم اون روزو دلم آروم نمیشه

منم با قلب شکسته تو بدترین شرایطی که برام درست کرده خدارو صدا زدم و خواستم حقمو بگیره واقعا تا نبینم ...

خدا دیرگیر و شیر گیره شک نکن اگه حقی ازت ضایع شده خدا پاسخگوا

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من از روزی که یادمه پدر و مادرم فقط داشتن به هممممممه خوبی میکردن و میگفتن بخاطر خدا ولی دارم میبینم ...

من خودم از بچگی یادمه همه هم میگن.به هیچکس بی احترامی نکردم و دل هیچگس نشکستم.اما از همون کوچکی که بودم دوران مدرسه تا الان که ازدواج کردم بینهایت دلمو شکستن.من در حق خیلیا خوبی کردم و کمکشون کردم.اما دایم ادمهایی میان سراغم که حقه بازن و از،مهربونی و سادگیم سو استفاده میکنن.اللن تو زندگیمم  همینه .واقعا به این نتیجه رسیدم خوبی و مهربونی تو  این دنیا جایی نداره....باید مثل بقیه بدجنس باشی.منکه خیری ندیدم