2777
2789
عنوان

تاپیکی که میگه دخترنمیخوام

982 بازدید | 24 پست

چون تاپیک رو قفل کردی اینجا بهت میگم که عزیزم عشقم بزار بچه به دنیا بیاد وقتی براش سیسمونی صورتی گرفتی و اتاقش رو صورتی رنگ زدی وقتی به دنیا بیاد لطیف و نرم ومعصوم و زیباترین نگاه دنیاروبهت بکنه وقتی ازبوی تنش مست بشی ودلت غنج بره برای شیر خوردنش عاشقش میشی،زمان می گذره و تو همچنان دیوانه وار بهش می رسی دیگه اصلا فکرنمی کنی دختره یا پسره دیگه جنسیت برات بی معنی میشه و روزی هزار بار خدا رو شکر می کنی اون چهار دست وپا می کنه و توهمزمان باهاش خودتو خم می کنی اون راه میره و تو باهاش بلند میشی وقتی از کنار اسباب بازی فروشی ها می گذری اون برای عروسک ها گریه می کنه و توهزار بار براش میمیری و زنده میشی زمین می چرخه و اون دامن چین چینیش رو می چرخونه و از عشقش از هوش میری اون کفشای تقی تقی تورو پامی کنه و کم کم جاپای تو میزاره و تو از صدای کفشاش قلبت می تپه می رسه روزی که وقتی توی آشپزخونه سرگرم آشپزی هستی می بینی یه دختر کوچولوی ظریف بادامن کوتاه و دستای لطیف میخواد کمکت ظرف بشوره و آشپزی کنه وقتی یه شب همه ی دنیا خسته ای وبریدی می بینی خودشو با وسایل تو آرایش کرده که البته بیشتر شبیه هیولا شده

......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ پسر منم خیلی کارای دخترونه میکنه آرایش میکنه غذا میپزه ظرف میشوره لاک میزنه کفشای منو میپوشه، دختر پسر نداره جفتشون عشقن

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

چشمش به جمال دو تا عروس بدجنس که بیوفته نظرش عوض میشه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

زمان می گذره و تتوهمچنان دیوانه وار عاشقشی اون موقع میخوای همه ی وجود اون فرشته مطلقا مال خودت باشه گریه هاش خنده هاش بازی گوشی هاش حتی نق نق هاش و لجبازی هاش اون موقع دیگه یادت نمیاد که یه روزی این فرشته کوچولوی بهشتی که برای عروسک هاش لالایی می خونه رو نمی خواستی یا شاید ازیادآوری این موضوع عرق شرم رو پیشونیت می شینه

......

روزی می رسه که نق میزنه که میخوادلباس تورو بپوشه وتو لباستو باهاش ست می کنی و دستشو می گیری باغرورباخودت همراهش می کنی وازاینکه خدایه با دیگه متولدت کرده اشک شوق به چشمات می شینه،روزایی که غم دنیا به دلت می شینه بادستای کوچیکش موهاتو شونه می کنه و برات قصه تعریف می کنه قصه ی سیندرلا سفیدبرفی و راپونزل دختری باموهای بلند اون وقت توهمه ی غصه هاتو فراموش می کنی محو آرامش صداش میشی روزاول مدرسه ها وقتی فرم مدرسه می پوشه یه مانتو و شلوار کوچولو ویه کوله که به پشتش سنگینی می کنه مقنعه ی کوچیکش رو سرش میدی و دلت غنج میره برای چتری هایی که از زیر مقنعه بیرون می زنند

......
چشمش به جمال دو تا عروس بدجنس که بیوفته نظرش عوض میشه 

به جمال داماد رودار چی؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
به جمال داماد رودار چی؟

اون خیلی کمتره .معمولا هم مردا دنبال خاله زنک بازی و فتنه گری نیستن انقدری ک خانما دنبالشن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

زمان می گذره و توشاید براش یه داداش کوچولو هم بیاری اون وقت اون میخوادبه جای توبراش مادری کنه گهواره ی داداش روتکون میده و لالایی هایی که تو تو گوشش زمزمه کردی براش می خونه اون روز توبه چشم می بینی که خدابرات چه هدیه ای فرستاده،اون بزرگ میشه هروز به تو شبیه تر میشه از صداش گرفته تا ادا اصول ها و اندامش اون بزرگ میشه و درد دل ها و دغدغه هاش هم بزرگترمیشه اونوقت دیگه اون دختر لوس وبامزه ی بابایی نیست که همیشه به باباش سفارش پاستیل بده توبهش نگاه می کنی نوجوانی خودت رو می بینی زمان برات تکرار میشه و توازتکرارزمان  هزاران بارخداروشکر می کنی اون تکرار دوباره ی توست اون دیگه نمیتونه درد دل هاش رو با پدرش بکنه چون جنس حرف هاش کم کم فرق کرده اون هر روز به تو نزدیکتر میشه و توهروز عاشق تر میشی وقتی شرم زیبای دخترونش نذاشت از عشقش با پدرش صحبت کنه سرشو میزاره رو دامن تو واز عشق نابش برات حرف میزنه وتو یاد روزای آشنایی خودت میوفتی و براش موهاشو می بافی و زیباترین تجلی خداوند رو در اون می بینی 

......