2777
2789
عنوان

انفولانزاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 55 پست
فردا م حتما ببرش یواشکی بیخیال دعوا نکنی 

اره بابا فردا میبرم حتما.الان که نبردم تا صبح انقدر فکرو خیال می کنم دیونه میشم

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم منم تب نداشته باشن خودم دارو میدم ماشاله همه دکترا فقط یه نوع رو مینویسن

اره.ولی انگار دکتر ببینه بچه رو ادم خیالش راحته ویروس خطرناک نیست.

اره.ولی انگار دکتر ببینه بچه رو ادم خیالش راحته ویروس خطرناک نیست.

نه بابا خطرناک کحا بود واله منم عصر چنان ترسیدم پسرم بدجور میلرزید ولی الان خوبه خداروشکر داروهاشو بده تا فردا خوب میشه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
نه بابا خطرناک کحا بود واله منم عصر چنان ترسیدم پسرم بدجور میلرزید ولی الان خوبه خداروشکر داروهاشو ب ...

انشاالله خدا خیرت بده یکم اروم شدم.بخدا بچم مریض میشه شوهرم بیشتر غر میزنه کلا دیونه میشم

انشاالله خدا خیرت بده یکم اروم شدم.بخدا بچم مریض میشه شوهرم بیشتر غر میزنه کلا دیونه میشم

نترس عزیزم برو یه لیوان آب بخور . داروهاشو بهش بده سر وقت ‌.سعی کن امشب رو حسابی مواظبش باشی ک تبش بالا نره

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
نترس عزیزم برو یه لیوان آب بخور . داروهاشو بهش بده سر وقت ‌.سعی کن امشب رو حسابی مواظبش باشی ک تبش ب ...

مرسی.اره حتما.

میدونم مهمتره دعا کن تبش بیاد پایین

انشاالله....تند تند پاشوره کن یه حوله بردار باآب ولرم خیس کن بکش بدنش روی شکم  وکشاله ران و روی پیشونی یدونه هم شیاف براش بذار پایین میاد انشاالله نگران نباش

خاص فقط خداس🥰
انشاالله....تند تند پاشوره کن یه حوله بردار باآب ولرم خیس کن بکش بدنش روی شکم  وکشاله ران و روی ...

ان شاالله.فقط پیشونیش داغه ..

پاشویه اش بکنم؟؟