2777
2789
عنوان

کسی با قرص اورژانسی باردار شده؟؟؟!!!! تروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 59 پست
انشالله نتیجش اونی بشه که میخوای برا من که نشد وای اگه بدونی بیبی چک رو که دیدم چیجوری زار میزدم ...

خدا کنههههه 😢😢😢

بچه اولتهههه؟؟؟ عکس العمل همسرت چی بود؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا خودتون متوجه نمی شید چه روزهایی تخمک گذاری دارید ؟ من مجردم اما می‌فهمم  خیلی برام ...

نه والا!!! 

حالا من خوبم دوستم که متاهله روزایی که پریود میشه رو هم یادش نمیمونه... 😏

خدا کنههههه 😢😢😢 بچه اولتهههه؟؟؟ عکس العمل همسرت چی بود؟؟ 

نه بچه دوم

زنگ زدم بهش من هق هق میکردم اصلا بغض نمیزاشت حرف بزنم

ولی شوهرم کِل کشید و گفت بزار برم نماز شکر بخونم بهت زنگ میزنم😯اینقد کیف کرد

الانم کلی ذوقشو داره

نه بچه دوم زنگ زدم بهش من هق هق میکردم اصلا بغض نمیزاشت حرف بزنم ولی شوهرم کِل کشید و گفت بزار برم ...

وااااااای خوشحالت 😢😢😢 مساله اینه که شوهر من اصلا خوشحال نمیشه... خیلی جدی گفت اگه باردار باشی میریم میندازیم الان وقتش نیس... آخه ما همش یه ماه هس عروسی کردیممم!!!😭

بله من خودم الان امروز فهمیدم هفته ۳بارداریو دارم تموم میکنم و وقتی رابطه داستم دوتارو باهم خوردم شبشم هیچ کوفتی نخوردم ک بگن اختلال ایجاد کرده خدا لعنتشون کنه بخاطر افزایش جمعیت دستکاری کردن 

هرماه  هفدهم پریود میشم بیست و سه تموم میشم... دوره هام 5 روزه س

من همین امشب از پیش دکتر اومدم بی بی چک بزن یا اگه خیلی اسنرسی ازمایش خون بده شوخی نکنیا و الانم دیر کردی من ۲۰باید پریود میشدم نشدم از ۱۹ماه دارم بال بال میزنم دیروز رفتم ازمایش