2777
2789
عنوان

کسی با قرص اورژانسی باردار شده؟؟؟!!!! تروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 59 پست
من همین امشب از پیش دکتر اومدم بی بی چک بزن یا اگه خیلی اسنرسی ازمایش خون بده شوخی نکنیا و الانم دیر ...

بچه اولته؟؟؟ چه حسی داری؟؟ عکس العمل همسرت چی بود؟؟؟ 

آخه من گفتم تاخیر کردنم حتما بخاطر عوارض قرص اورژانسیه خیالم راحت بود چه میدونستم 😢

الان همسرمو فرستادم بی‌بی چک بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای خوشحالت 😢😢😢 مساله اینه که شوهر من اصلا خوشحال نمیشه... خیلی جدی گفت اگه باردار باشی میر ...

اینجوری میگن مردا ولی بعدش عاشقش  میشن

منم پسرمو ۳ماه بعد عروسی باردار شدم

برعکس این فسقلی شوهرم اینقد گریه کرد

تا ۴ ماهگی بارداریم یک درصدم خوشحال نبود ولی تکوناش که شروع شد عاشقش شد

بی‌بی چک زدم منفی شد 😍

خداروشکر

خوشحالم که خوشحالی

ولی سعی کن جلوگیریت با قرص نباشه

دور از جون الان اینقد موادغذاییامون داغونه که تخمدانا رو تنبل میکنن چه برسه قرصم بخوری

سعی کن یا طبیعی یا با کا ن دوم جلوگیری کنی

که بعدا خدایی نکرده مشکل ساز نشه برات

خداروشکر خوشحالم که خوشحالی ولی سعی کن جلوگیریت با قرص نباشه دور از جون الان اینقد موادغذاییامون ...

ممنوووووون 😍😍😍

نه قرص که مصرف نمیکنم اصلا ...یا طبیعی یا هم کا ن. دوم.... اون یه بارم از دستمون در رفت...  کا ن دوم  پاره شده بود... 

بچه اولته؟؟؟ چه حسی داری؟؟ عکس العمل همسرت چی بود؟؟؟  آخه من گفتم تاخیر کردنم حتما بخاطر عو ...

ن ی سقط پارسال داشتم ۶ هفته همسرمم چون دوره همون اول تصمیم ب سقط گرفتیم کارمند۲اداره تو ۲تا شهر شدیم😭

ممنوووووون 😍😍😍 نه قرص که مصرف نمیکنم اصلا ...یا طبیعی یا هم کا ن. دوم.... اون یه بارم از دستمون ...

خداروشکر منفی شد ولی خیلی مراقب باش مث اینک فقط ی هفته مونده ب موعد پریودیت خطر کمتری داره بقیه روزا بالاست من نمیدونستم بعد۴سال رابطه😭

ن ی سقط پارسال داشتم ۶ هفته همسرمم چون دوره همون اول تصمیم ب سقط گرفتیم کارمند۲اداره تو ۲تا شهر شدیم ...

وااااای الهیییی 😣😣😣 چقدر سخته شرایطتون... 

خب اگه قطعا بچه نمیخواین تو این وضعیت چرا از یه روش مطمئن تر استفاده نمی کنید؟؟ 

خداروشکر منفی شد ولی خیلی مراقب باش مث اینک فقط ی هفته مونده ب موعد پریودیت خطر کمتری داره بقیه روزا ...

بابا ما حواسمون به جلوگیری هس حتی یه روز مونده به پریود هم که احتمال بارداری نزدیک به صفره هرچی به همسرم میگم جلوگیری نکنیم چیزی نمیشه میگه نه که نه حامله میشی بیا جمعش کن..... 

ان بارم که قرص خوردم وسط رابطه ک... م پاره شده بود