2777
2789
عنوان

یک روز در هفته تعطیلی برای معلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 49 پست
برادرمن35سال سابقه کارداشت هیچوقت چنین قانونی رونداشتن

الان هست. نمیدونم چند وقته این قانونو گذاشتن. همکار من الان یه روز در هفته نمیاد

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
معلم جايگزين دارن

حتی میتونه یکی از مامانای بچه ها باشه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هست. نمیدونم چند وقته این قانونو گذاشتن. همکار من الان یه روز در هفته نمیاد

حتمافقط برای دبستانی هایی که پنج شنبه مجبورن برن 

چون قانون کمتراز24ساعت درهفته نبایدباشه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
چطور سه ماه تابستون.تعطیلات هر سال از اول خرداد شروع میشه عزیزم.

خوب دیگه پس ۴ ماه  چه بهتر 😂😂😂بعضی از شغلها سنگم از اسمون بباره باید برن سرکار به نظرم تعطیلیشون خوبه معلمها 

برادرمن35سال سابقه کارداشت هیچوقت چنین قانونی رونداشتن

احتمالا معلم زمان ماها بوده.

جدیدیا خونشون رنگین تره عزیزم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
کسانی که بالای بیست سال سابقه دارن و دبستان تدریس میکنن بله

عجب امضایی👍

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
احتمالا معلم زمان ماها بوده. جدیدیا خونشون رنگین تره عزیزم.

بله پارسال بازنشسته شد

اماخوب میگم که24ساعت درهفته نبایدساعتشون کمتربشه

توی اون روز ورزش و هنر و چرت و پرت میذارن. واقعا مملکت ما نمونه کامل یه آموزش پرورش عالیه. مدارس ت ...

کلا اساس آموزش پرورش ما مشکل داره . با این تعداد تعطیلی هم باز میشه درست و موثر آموزش داد ولی حیف که این سیستم افتاده دست یه عده بی سواد. به خدا خود ما معلما بیشتر از همه از این تعطیلیا شاکی ایم. کتابای پرحجم و پر از مطالب دری وری و بی فایده دادن بهمون انتظار دارن کامل و بی عیب و نقصم تدریس کنیم. اونم وقتی دانش آموزا یه روز در میون نمیان

چی بگم والا حرف واسه گفتن زیاده...

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
حتمافقط برای دبستانی هایی که پنج شنبه مجبورن برن  چون قانون کمتراز24ساعت درهفته نبایدباشه

نه ما از شنبه تا چهارشنبه ایم. ما ۵ روز میریم همکارم ۴ روز

خوب دیگه پس ۴ ماه  چه بهتر 😂😂😂بعضی از شغلها سنگم از اسمون بباره باید برن سرکار به نظرم تعطیل ...

آره بابا.

الان‌این‌معلمی که میگم برای یه روز که میاد مدرسه و از بچه ها پول میگیره دوتا کلاس ریاضی برگزار میکنه که هر کدوم سی تا دانش آموز داره

از هر کدوم ۱۰ تومان میگیره.

میشه چی؟

روزی ۶۰۰ هزار تومان.ضرب در چهار کن.میشه دومیلیون و چهارصد در ماه فقط بابت این یه روز علاوه بر حقوق و مزایای خودش.

واقعا پس چرا همش میگن معلما وضع مالیشون بده.

کارمندای دولت بدبختن؟

مگه یه کاسب معمولی ماهی چقدر درمیاره.توی این بازار خراب اگه ماهی سه تومن دربیاره زرنگ بوده.

من برای سیستم دولتیمون‌ واقعا متاسفم.

نه ما از شنبه تا چهارشنبه ایم. ما ۵ روز میریم همکارم ۴ روز

همکارتون دبستان درس میده؟

بعدچندساعت درروزدرس میده؟

شماچندساعت درروزدرس میدید؟

[QUOTE=119733853]بله پارسال بازنشسته شد اماخوب میگم که24ساعت درهفته نبایدساعتشون کمتربشه[/QUOTE

مدرسه روزی ۵ ساعته و پنج روز.میشه ۲۵ ساعت.

فقط یه ساعتش اضافه است نه یه روز کامل.

آره بابا. الان‌این‌معلمی که میگم برای یه روز که میاد مدرسه و از بچه ها پول میگیره دوتا کلاس ریاضی ب ...

معلمی هر چیش بد باشه خوبیش اینه که به زندگیاشون میرسن وقت ازاد زیاد دارن 

همکارتون دبستان درس میده؟ بعدچندساعت درروزدرس میده؟ شماچندساعت درروزدرس میدید؟

بله دبستانه

عزیزم ساعت کاری از ۸ تا ۱۲ و نیم هست. البته مدارس سختگیرتر تا یه ربع به یک