2777
2789
عنوان

یک روز در هفته تعطیلی برای معلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 49 پست
[QUOTE=119733853]بله پارسال بازنشسته شد اماخوب میگم که24ساعت درهفته نبایدساعتشون کمتربشه[/QUOTE مدر ...

خوب میگم که باید24ساعت کمترنباشه حالابیشترشداصافه کاری بهشون میخوره اماکمترنمیشه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
کلا اساس آموزش پرورش ما مشکل داره . با این تعداد تعطیلی هم باز میشه درست و موثر آموزش داد ولی حیف که ...

حیف و صد حیف.

بچه های ما واقعا گناه دارن.

صد رحمت به زمان خودمون.ما دهه شصتیا منظورمه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میگم که باید24ساعت کمترنباشه حالابیشترشداصافه کاری بهشون میخوره اماکمترنمیشه

نظارتی هم نیست.

مردم هم دست به شکایت ندارن.

میترسن با بچشون لج کنن.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
بله دبستانه عزیزم ساعت کاری از ۸ تا ۱۲ و نیم هست. البته مدارس سختگیرتر تا یه ربع به یک

خوب اینجورکه شمامیگیدمیشه حدودا18ساعت درهفته برای دوستتون که 6ساعت کمترازساعت قانونیشه

البته اگه 4روزدرهفته بره اگه5روزدرهفته بره میشه 22ساعت ونیم بازهم یه ساعت ونیم کمترمیشه امافکرکنم یه ربع به8بایدتومدرسه باشن که همون24ساعت میشه با5روزدرهفته

نظارتی هم نیست. مردم هم دست به شکایت ندارن. میترسن با بچشون لج کنن.

فکرمیکنیدوای برکم فروشان فقط برای کاسب جماعته؟!!!

برای هرقشری میتونه باشه چه کاسب چه معلم یاکارمندیارئیس جمهورش یاحتی سربازمملکت وووو