♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بازی بود دیگه اشکال نداره بعدا که حالت خوب شد با روی خوب بهش بگو که دوست ندارم اونطوری حرف بزنی تو جمع
آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
اینا که مشکل نیس...توی زندگی زناشویی مطمعن باش دفعه اخری وجودنداره...مثه دعوای دوتا همکلاسی..یا خواهربرادر بنظرت میشه گف اخرین باره؟مسایل رو به اندازه ی ارزششون اهمیت بدین...شاید اصن یادش نمونده مثه همه ی مردا.برای مردا کم پیش میاداینجور چیزا براشون مهم باشه..مطمعن باش منظوری نداشته و از ته دلش نبوده..یک چیزی بوده و رفته
آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو