2777
2789
عنوان

شروع خوندن کنکور از نیمه ی دوم سال

199 بازدید | 27 پست

اخه من یه عالم استرس وبی حوصلم وخستمه ومیخام از نیمه دوم برا کنکور شروع خوندن کنم با چه برنامه ی باید برم وچکار کنم ؟😥😥حوصله دار بشم وبرسم همه چیو بخونم کمک کنید😂😑😶

وقتت کمه

البته اگه پایت قویه بخون

اگه نه بمونه سال بعد شروع کن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی برنامه ۴ ماهه بریز قوی شروع کن چه رشته ای هستی و هدفت چیه

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

رشته ای که میخوای بخونی رو مشخص کن ضرایب درس هاشو بنویس طبق اون برنامه ریزی کن از درس های سخت شروع کن ب خوندن حتما خلاصه نویسی داشته باش منم یه ماهه شروع کردم اولاش اصلا حال و حوصله نداشتم اما ذوق دارم واسه دانشگاه😻

بدون اشک ،گریستن را آموختیم
تجربی نظام جدید

زیست شیمی رو ۵۰بزنی

ریاضی و فیزیک رو ۳۰

عمومی هم ۵۰

پرستاری قبول میشی 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
باید یکی بم کمک کنه خو واس برنامه ی خوب

ی مشاور میخوای من خودم برنامه میریزم ولی شرایط تو خاص میشه میخوای تو ۴ماخ بخونی یکم مشکل میشه

بخاطر همین نیاز به ی مشاور قوی داری که هم انگیزه بهت بده هم برنامه هم رو کارات کنترل داشته باشه 

البته من جز مناطق محرومم

ببین مناطق محروم هم که باشی باز باید ی درصدایی بزنی دیکه