2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین ببینین دلمه هام خوب شدن یا نه آخه اولین بار مه ذوق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها.   ...یعنی مواد داخلشم نپختس اخه من زیاد به دلمه و...وارد نیستم نه درست کردم نه خوردن ..میش ...

برنج و لپه وبلغور روز قبلش با آب وروغن وزردچوبه خیس کردم امروز صبحم با روغن حیوانی پیاز داغ کردم و دو بسته گوشت چرخ کرده ریختم توش بعدشم سبزی رو ریختم یکم تفت دادمشون  بعد همه موادو مخلوط کردم بعدپییچوندمشون داخل برگا

کاربر elayyyyyyyyyyyسابق هستم دوباره ثبت نام کردم مال یه سال پیش بودم
همه مزه دلمه به ترکیب سرکه و شکر و زعفرونشه ، اگ اینو خوب دربیاری استادی 

سرکه و شکر نزدم واسه کلم ها خیلی کم آبلیمو زدم

کاش جدا میپختی. اینجوری مزه همو میگیرن

آخه هردوشون خیلی خوردنی ان بد مزه که نیستن فدات واینکه هر قابلمه متعلق به یه خانواده  بود نخواستم بعد دستکاری کنم 

آره خانومی

نوش جونت 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
آخ خدا منو ببخشه نصف شبی چیکار کردم

نه این‌چه حرفیه نوش جونت 😍من ی چی ببینم هوس کنم تا نخورم‌دس وردار نیستم

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫