2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین ببینین دلمه هام خوب شدن یا نه آخه اولین بار مه ذوق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 53 پست
 آخه موادشو کم میریختم خوشگلم

خب برگشاش که‌بزرگه رو نصف میکنی؟

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خدا قوت چقد زیاد درست کردی .....چطو اینقد زیاد دریت کردی حالا اینا پختس یا خام ...اگه پخته میذاری فر ...

فدات بشم خامن نپختمشون برگهارو هم توفریزر نگه داشته بودم

کاربر elayyyyyyyyyyyسابق هستم دوباره ثبت نام کردم مال یه سال پیش بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم رفت من عاشق دلمه کلمم😭😍

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
فدات بشم خامن نپختمشون برگهارو هم توفریزر نگه داشته بودم

اها.   ...یعنی مواد داخلشم نپختس اخه من زیاد به دلمه و...وارد نیستم نه درست کردم نه خوردن ..میشه بگی چطو اینقد مرتب درست کردی و ابنکه داخلش چچی هست خام یا پخته 

واقعا..؟کاش نزدیک بودیم یه قابلمشو میدادم بهت

مرسی عشقم

فدای مهربونیت

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نصف نصفه عشقم آخه فکر کردم اینجوری بهتره

کاش جدا میپختی. اینجوری مزه همو میگیرن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه سوال دارم مگه دلمه داخل سس نیست ...یا همین طوری خشکه

نه ما سس رو موقع سرو میریزیم روش عزیزم 

کاربر elayyyyyyyyyyyسابق هستم دوباره ثبت نام کردم مال یه سال پیش بودم