2777
2789
عنوان

نمیتونم با سقط بچه م کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یه قاشق کافیه یا 12 ساعتش کنم روزی دو قاشق 

باید بدونی طبعت گرمه یا سرده

گرم باشی هر ۱۲س زیاده

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁

هرچی دیر تر اقدام کنی وبدنتو تقویت کنی ب نفعته .عجله کردن آخرش شکسته . دنبال آغاز خوب نباش .دنبال پایان خوب باش . تومیخای زود حامله شی درصورتی ک اصلا آمادگی باروری دوباره نداری وخدای نکرده ممکنه دوباره سقط شه . حداقل سه ماه صبرکن وخودت و شوهرتو تقویت کن ک ان شالله ب نتیجه خوب برسی ـ توحکمت خدا موندم هرکار میکنم سقط نمیشه از شما چ راحت سقط شد.همیشه کارا برعکسه

هرچی دیر تر اقدام کنی وبدنتو تقویت کنی ب نفعته .عجله کردن آخرش شکسته . دنبال آغاز خوب نباش .دنبال پا ...

چرا میخای سقط کنی

نمیدونی چقد مژمرده م

تو عمرم اینجوری شکست خورده نبودم

چرا میخای سقط کنی نمیدونی چقد مژمرده م تو عمرم اینجوری شکست خورده نبودم

چون دوتا بچه دارم.این سومی رونمیخام دیگ بسه. کمی خونریزی دارم دعا میکنم زودتر تموم شه . حق داری منم بچه اولم اوایل ازدواجم سقط شد خیلی افسردگی گرفتم خیلی . ولی بعدش عادت میکنی وبا بارداری دوم همه چی از یادت میره . قران بخون ارامش بگیر

چون دوتا بچه دارم.این سومی رونمیخام دیگ بسه. کمی خونریزی دارم دعا میکنم زودتر تموم شه . حق داری منم ...

۳تا بچه ک خیلی خوبه

نگو نمیخام

من ی بار گفتم خدا بمن پسر نده حالا ک سقط شده میگم کاش لال میشدم

۳تا بچه ک خیلی خوبه نگو نمیخام من ی بار گفتم خدا بمن پسر نده حالا ک سقط شده میگم کاش لال میشدم

چون بچه نداری میگی سه تا خوبه .اینقی بچه داری سخته اونم دست تنها وغریب ک حد نداره . منم وقتی بچه نداشتم همش میگفتم سه تامیارم .ولی دوتا بسه .زیادم هست ـ بچه داری شوخی نیست مخصوصا اگ تو شهرغریب باشی و کمک نداشته باشی 

چون بچه نداری میگی سه تا خوبه .اینقی بچه داری سخته اونم دست تنها وغریب ک حد نداره . منم وقتی بچه ندا ...

من مادرشوهرم اندازه ی لشکر کمکه

۶

عزیز خیلی سخته ولی خدارو شکر کن همین اول کاری سقط شد.تودهمین سایت یه خانمی بود بهش تاریخ زایمان دادن و قرار بود یه هفته دیگه زایمان کنه ولی وقتی رفت سونو آخری بهش گفتن بچه مرده. فکر کن ۹ماه باهاش بوده و هفته آخر که برا دیدنش لحظه شماری می‌کرده این اتفاق افتاد.

بعدم دکترا میگن بچه ای که مشکل داشته باشه، چه از نظر جسمی چه از نظر عقلی و ژنتیکی احتمال کمی داره بمونه و تو همون هفته های اول سقط میشه.اگر بزرگتر میشد و میرفتی غربال و بعد می‌فهمیدی مشکل داره خیلی برات ناراحت کننده تر بود مخصوصا که مجبور می‌شدی خودت با دستای خودت از بینش ببری

عزیز خیلی سخته ولی خدارو شکر کن همین اول کاری سقط شد.تودهمین سایت یه خانمی بود بهش تاریخ زایمان دادن ...

ممنون ک اینهمه تایم گذاشتی برام تایپ کردی

ب این بعدش اصلا فکر نکرده بودم

فقط احساس سرشکستگی میکنم پیش اطرافیان

همه کاری براش کردم