2777
2789
عنوان

بسته بودن لوله سمت چپ رحمی (امکان بارداری هست)

| مشاهده متن کامل بحث + 4013 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخی نمیخوام بهش فک کنم تبلی کافیه برام البته پریودم دردناکه ..ولی فقط یه چند ساعت اول

منم این ماه قراره سینال اف بزنم و hmgخدا کنه حامله شم منم عکس رنگی دوست ندارم بگیرم 

درآینده ایی نه چندان دور😍😍
اینا برای چیه؟؟؟ شما تنبلی داری ؟؟ ذخیره تخمدانتون چه قدر بود؟

من تخمدان پلی کیستیکم اصلا پری نمیشم 21سالمه ذخیره تخوانی امم خوبه ولی باید حامله بشم میترسم سنم بره بالاتر فعلا متفورمین میخورم لترازول و کلومیفن خوردم که کیست شدن یا بچه دار نشدم فولیکول ها خیلی ام بزرگ شدن.... این سوزن هام تحریک تخمدانم حالا بزنم ببینم این ماه جواب میگیرم یا نه

من تخمدان پلی کیستیکم اصلا پری نمیشم 21سالمه ذخیره تخوانی امم خوبه ولی باید حامله بشم میترسم سنم بره ...

من 22سالمه ایج قرصایی که گفتین نخوردم فقط متفورمین دوفاستون و ورزش دکتر گف ذحیره 5.4بود گف تخمدانت متمایل به تخمدان تنبل هس یه سال اقدامم بار دار نشدم البته زیاد عجله ندارم ...حالا شوهرمم ازمایش اسپرمم نمیده

خب ماهم درد داریم.میدونی عزیزم من پلی کیستیکم هر ازمایشی رو امتحان کردم بجز عکس رنگی خیلی میترسم بگی ...

ولی به نظره من اگردکتر بهت گفت برو چون منم الکی تو این چندوقت وقتم رو تلف کردم نرفتم 

من 22سالمه ایج قرصایی که گفتین نخوردم فقط متفورمین دوفاستون و ورزش دکتر گف ذحیره 5.4بود گف تخمدانت م ...

مال منم نمیده ولی من برای شوهرم نمیدونم از عطاری های یه نوع پودر که صدوسی تومنه خریدم امیدوارم نتیجه بده اینماه منم متفورمین میخورم ولی خیلی حالم بد میشه تهوع میگیرم