نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1224 عنوان بچها گوشتم بو میده جیکارش کنم 135 بازدید | 6 پست گوشت کهره(بزغاله) هست هیچوقت بو نمیداداینبار دوروز تو یخچال بود بعد گذاشتم تو فریزرینی فاسد شده؟چیکارش کنم؟ هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود 1398/10/23 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1224 با نمك فراوان بشورش بزارم بجوشه با نمک؟ هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
پانی۱۳۹۸ عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 6942 بزارم بجوشه با نمک؟ عزیزم بو اگه میده فاسد شده من بودم ک نمیخوردمش دیگه بریز دور
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1224 عزیزم بو اگه میده فاسد شده من بودم ک نمیخوردمش دیگه بریز دور دیروز خوردیم بوش حس نکردماخرش ی تیکش بو میداد فقطحالا امروز درست کنماگ بو میداد دیگ میریزم دور هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1224 نه عزيزم ميگم بشورش با نمك نرفت بوش هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود