2777
2789
عنوان

بدغذایی کودک

83 بازدید | 9 پست

سلام.پسر من ده ماهش تمام شده‌.یک هفته ایی میشه هر غذایی بهش میدم میریزه بیرون از دهنش.چیکار کنم بخوره؟سوپ.کته.پوره .هرچیزی بهش میدم از دهنش میاره بیرون.کسی تاحالا بچش اینجوری بوده؟

دختر منم ده ماه ونیمشه همینه وضعش از اول ده ماه اینجوری شده دارم میمیرم قبلا مدام در حال خوردن بود تازه از نه ماهگی وزنش ثابت مونده

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم اوایل اینجوری بود و تنها راهکاری اینه بزاری قشنگ گشنش شه ....و اینکه کم کم و با هیجان بهش بده مثلاً منو دخترم هواپیما بازی میکنیم و غذاشو تا آخر میخوره

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

دختر من تازه داره دندون در میاره میشه از اون باشه؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
دختر منم ده ماه ونیمشه همینه وضعش از اول ده ماه اینجوری شده دارم میمیرم قبلا مدام در حال خوردن بود ت ...

اره دقیقا .نمیدونم غذاها تکراری شده .اخه دیگه چی درست کنم.امروز غذای سفره بهش دادم دیگه سوپ ندادم گفتم شاید تکراری بوده.ولی غذای سفره هم نخورد همرو میریزه بیرون

بچه منم اوایل اینجوری بود و تنها راهکاری اینه بزاری قشنگ گشنش شه ....و اینکه کم کم و با هیجان بهش بد ...

این هواپیما ماشین بازی حالیش نیس که.اصن نمیدونه چیه با اینکه خیلی باهاش حرف میزنم .هیچ جوره نمیخوره میریزه بیرون.