سلام.پسر من ده ماهش تمام شده.یک هفته ایی میشه هر غذایی بهش میدم میریزه بیرون از دهنش.چیکار کنم بخوره؟سوپ.کته.پوره .هرچیزی بهش میدم از دهنش میاره بیرون.کسی تاحالا بچش اینجوری بوده؟
دختر منم ده ماه ونیمشه همینه وضعش از اول ده ماه اینجوری شده دارم میمیرم قبلا مدام در حال خوردن بود تازه از نه ماهگی وزنش ثابت مونده
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
بچه منم اوایل اینجوری بود و تنها راهکاری اینه بزاری قشنگ گشنش شه ....و اینکه کم کم و با هیجان بهش بده مثلاً منو دخترم هواپیما بازی میکنیم و غذاشو تا آخر میخوره
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
دختر من تازه داره دندون در میاره میشه از اون باشه؟
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)