2777
2789

سلام دوستان من فردا ۳۸هفته ام پر میشه وارد ۳۹میشم وزن نی نی رو تو سونو اخر ۳۵۰۰زده میخوام ببینم چیکار کنم زودتر زایمانم شروع بشه نمیخوام وزن نی نی بالا بره که زایمان راحت تری داشته باشم 

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

عزیزم برو پیاده روی و یه سری نرمش ها هست از تو نت سرچ کن انجام بده ایشالا نی نیت هر چه زودتر صحیح و سالم بیاد بغلت برای سلامتی همه نی نی ها و دختر منم وقت زایمانت دعا کن

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم منتظرم دردم بگیره🙄 باهمیم انگار ،من ۳۸هفته و۳روزمه

ایشالا بزودی نی نی رو صحیح و سالم بغل کنی بخدا من که خسته شدم این اخریا از نظر روحی دیگه واقعا اشفته ام

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
عزیزم برو پیاده روی و یه سری نرمش ها هست از تو نت سرچ کن انجام بده ایشالا نی نیت هر چه زودتر صحیح و ...

بله حتما عزیزم

رابطه رو شروع کردم از امروز هم تصمیم گرفتم دم نوش ها رو امتحان کنم