2777
2789

سلام آقایی رو که در شرف ازدواج باهاشم بیماری دیابت نوع اول داره از اولشم بهم گفت و من فکر نمیکردم خطرات خاصی داشته باشه یا سختی زیادی برای من داشته باشه.اما حالا نمیدونم چیشد که درموردش سرچ کردم چندروز پیش.یه چشمم اشک یه چشمم خون.همش گفتن عمر کوتاه زندگی سخت بیماری قلب نارسایی کلیه و نمیدونم زندگی عادی ندارن و سردی جنسی دارن.فرزندانشون بیمار میشن یا مثلا همش باید حواست باشه قندش نیفته یا وقتی خوابه تو بیدارباشی مواظب باشی قندش نیفته.تورو خدا بگید چقدرش واقعیه من باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از نزدیکان م   دیابت دارن

مراعات کردن و کاملا تحت کنترل  خدا رو شکر 

بنظرم  با یه پزشک صحبت کنید  بهتر میتونن براتون توضیح بدن و آروم تون کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم دیابنت از ساده هست تا پیشرفته. وگه وابسته به انسولینه که کامل کنترل میشه اصلا خطر ندار۶ کاملا با رژیم و ورزش قابل کنترله عمرشونم خوب و طولانیه نترس

روانشناسی کودک

بابای منم از ۳۴ سالگی قند داره هیچ مشکلیم نداره با مامانم فقط باید بهش گوشزد کنی قرصاتو بخور دست ب شیرینی نزن یه کمی هم نسبت ب بقیه زودتر عصبانی میشن بنظرم مشکل خاصی نداره زندگی باهاشون

بدون اشک ،گریستن را آموختیم

بهترین کار اینه که مستقیم با خودشون صحبت کنی. نگرانیاتو بهش بگو ببین نظر خودش چیه. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

داداش منم دیابت درجه یک داره

بچه اش هم سالمه

فقط اگر خودش حواسش باشه به تغذیه اش و انسولینش بنظرم زیاد مشکل ساز نیست

فقط خانومش باید حواسش باشه

یعنی یه خرده حواست بیشتر باید بهش باشه که حالتش چطوره

گاهی پایین و بالا میره باید بدونی چکار کنی همین