2777
2789

من الآن بایدهفته ۲۶باشم هفته ۲۱ به خاطرکم شدن طول سرویکس برام پساری گذاشتن استراحت مطلقم دوروزپیش حرکات بچم خیلی کم شده بود ازپریشب حرکتش خوبه ولی خیلی پایین میومد زیرکش شلوارم الآن یه خورده بالاتره ولی بعضی موقع هاترشحات خیلی آبکی دارم مخصوصاموقع دستشویی رفتن 

خداجونم عاشقتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی نگرانم ،امکان داره بازم طول سرویکسم کم شده باشه ؟اونم باوجودپساری واستراحت وشیاف وآمپول پرولوتو ...

پساری چی هست؟

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

[QUOTE=119653788]قبلش هماتوم داشتم وخونریزی طول سرویکسم خوب بود ۲۱هفته رفتم چکاب براهماتوم گفتن کمه.آخرین بار دوهفته ...[/QUOTEچقدر شرایطت مثل منه منم ان تی خوب بو انومالی شدخ بود ۲۰ رفتم عمل منم بعصی وقتا ضربه هاشو پایین حس میکنم ولی به دکترم گفتم گفت همیشه پایینه میرنه گفتم ن گفت پس عادیه

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩