2777
2789
عنوان

قنادباشیا ی لحظه لدفا بیاین

120 بازدید | 16 پست

پودر خامه خریدم ک خامه درست کنم واسه کیکم.

شیر سرد و پودر خامه و پودر قندو قاطی کردم هرچی با همزن میزنم هیچ تغییری نمیکنه 

چرا؟ 

اشتباهم چیه

من کیک خامه ای درست میکنم ولی همیشه خامه میگیرم فرم میدم این مدلو تا حالا کار نکردم خامه مارک گل رود و سالویا برای تازه کارا خوبه و مارک کولاک برای حرفه ای ها 

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خامه شیرین شده نخریدی ؟ 

باید چند باری درست کنی تا دستت بیاد 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من کیک خامه ای درست میکنم ولی همیشه خامه میگیرم فرم میدم این مدلو تا حالا کار نکردم خامه مارک گل رود ...

کولاک چه تفاوتی با بقیه داره؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
حالا ینی این دیگه بدرد نمیخوره؟ برم بخرم؟

نمیدونم 

من خامه شیرین شده سروین میگیرم زود فرم میگیره خیلی راحته

کولاک پالمش خیلی کمتره برای همین چربیش کمتره باید حرفه ای باشی برای فرم دهیش

اها

اها

اوناییکه زود فرم میگیره چربیش بالاست ولی حالا لزوما پالم نداره ولی چربیش زیاده که باید با بستنی و شیر چربیشو گرفت

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

احتمالا میزان مواد رو اشتباه کردید شیر رو زیاد ریختید توی این کار پیمونه دقیق یکی از لزومات موفقیته . به نظرم اگر ربع ساعته نشده دیگه نمیشه . برای دفعات بعد یا از لوازم قنادیا حامه بگیرید بزنید یا این پودر خامه رو جای شیر با خامه صبحانه بزنید اونم خوب میشه . یه نکته دیگه برای فرم گرفتن خامه ظرف و پره همزن رو قبل از استفاده بذارید داخل فریزر تا خوب خنک بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚