کیا باشگاه میرن؟؟؟رژیمتون چیه؟؟؟من کالری شماری میکنم از 11 دی خودمو وزن نکردم میخام تا اخر دی 65 کیلو باشم براهمین نمیرم رو ترازو کالریم همش رو 1200 هست فست هم نمیگیرم قبلنا 1000بود فست هم میگرفتم یکم ارادمو از دست دادم فست نمیگیرم😭
6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
تقریبا یک کیلو ولی من 2 هفته هست شروع کردم خداروشکر خیلی خوب سایز کم کردم ولی من کلا وزنم خیلی سخت میاد پایین البته من پیاده روی و وورزشم میکنم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
با کم خوری دیگ وزنتم برنمیگرده خودتو عادت ب کم خوری بده تو یسال میبینی 20 کیلو کم کردی
الانم با کالری شمار دارم خودمو به کم خوری و سالم خوری عادت میدم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤