2777
2789
دو هفته از قرص های استرس و افسردگی خوردم بدنم یجوری میشد, انگار فشارم میرفت بالا یا پایین, دیگه نخور ...

من قرص رو دکتر گفته بود روزی نصف بخور من روزای اول واسه اینکه بدنم عادت نداشت ب قرص  چشمام خشک میشد حالم بد میشد اومدم قرص رو ده قسمت کردم  تا یکی  دو هفته اول  روزی ا  دهم  میخوردم  تا بدنم عادت کرد بعد همون نصفی ک دکتر گفت میخورم  خ  خ  بهترم    شادم  دست میزنم  میخندم  عالی شدم   دکتر گفت   اکثر افسردگیها بخاطر کم شدن سروتین مغزه  ک فقط با ی دوره مصرف دارو  خوب میشع  حتما برو دکتر

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم چند روزی بستری بودم بیمارستان  ماله چند سال پیشه  خودزنی خودکشی ماله آدمای خر ...

میشه بپرسم با چی خودکشی کردی

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
میشه بپرسم با چی خودکشی کردی

تیغ

الانم رد تیغا رو دستامه یکی میبینه مثله سگ خجالت میکشم

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
ای کاش پسره بهش توجه میکرد 🙁

😔😔😔😔صبح تاشب تو خونه میکردش در قفل کتکش اینم اومد یکبار خودش خفه کرد با طناب بعد پیام داد ک بیا در بازه سری اول زود رسیدن یکبار دیگ همین بلا دوبار این سری دیر رسیدن اینم میخاسته خودش نجات بده نتونسته خیلی خون ازش رفته فقط ۲۳سالش 😞😞😞😞

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
😔😔😔😔صبح تاشب تو خونه میکردش در قفل کتکش اینم اومد یکبار خودش خفه کرد با طناب بعد پیام داد ک بیا ...

چقد اون لحظه ای که از خودکشیت پشیمون میشی سخته 🙁عجب حماقتی کرد.کاش لااقل برای مردن مطمین بود بعداینکارو میکرد 

من هم همینطور , من بخاطر بیماری سال هاست نشستم توخونه و زندگی کردن بقیه رو نگاه میکنم..., کاش خدا ما ...

😔

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
ببخشید اون زنی ک خیانت کرده بود شوهرش فهمید چیکارش کرد

تو همون بيمارستان ولش كرد ديگه به خانوادش گف خانوادش هم كتكش زدن حسابيييي اخرش هم با كلي واسطه بخاطر داشتن ٤تا بچه بخشيدش ولي هوو اورد رو سرش تلافي كارش 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

افسردگی و نا امیدی...

من تو بیمارستان روانم ...هزار هزار دیدم...

و یکی از نزدیکانم هم این کار رو کرده...

فقط میتونم بگم نکن...عزیزان اون فرد بعد از خودکشیش داغوووووون میشن   ....هیییچوقت دیگه ب زندگی برنمیگردن...خودکشی مطلللللقا ی تصمیم شخصی نیست...دقیییقا دست بقیه رو هم میکشونه و با خودش میکشه تا ته دره...

اون فرد میمیره و عزیزاش روزی هزآآار بار میمیرن...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

داروهای روان منجمله افسردگی مدت زیادی طول میکشه تا شروع ب اثر کنن از دو تا ۴هفته حداقل...

شما ی مسکن میخوری انتظار شروع اثر و بهبود رو از یک ربع بعدش داری تقریبا ولی داروی روان رو از دو هفته بعد در خوشبینانه ترین حالت باید داشته باشی...

و اینکه اثرات سو دارو مثل همون بالا و پایین شدن فشار کم کم از بین میره و بدن خودش رو عادت میده...

حتتتتما درمان رو شروع کنید...

بیماری طولانی مدت هم بله...بسسسیار سخت و طاقت فرساس..فقط میتونم بگم خدا صبوری بده...امتحان بسیار بزرگیه...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
افسردگی و نا امیدی... من تو بیمارستان روانم ...هزار هزار دیدم... و یکی از نزدیکانم هم این کار رو ک ...

عزیزان من اصلا برام ناراحت نمیشن حتی میگن کاش بمیری.  واینکه اینجوری میخوام ازشون انتقام بگیرم. کاری کنم عذاب وجدان بگیرن.