2777
2789

یکی بود که کلا مشکل روانی داشت ازبچگی این اواخر گویا روان‌گردان هم استفاده میکرد!خدا بیامرز هم پزشک بود هم یه رشته دیگه دکترا داشت ‌و استاد دانشگاهم بود

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی شنیدم اما تو اطراف نداریم

یکی چون که زنش رو که خیلیییی دوست داشت ولش می کنه و اون هم خود کشی میکنه.

یکی دیگه خیلی وابسته به خانوادش بوده و پدر و مادرش و برادرش تو تصادف فوت میکنند.

یکس دیوونه برادرش بوده و برادرش خیلی خوب بوده و جوون مرگ میشه این هم خود کشی می کنه.

باز هم بگم.....

.....‌
تنهایی دراصل ببخشیدامرض داشت ادمی ک ب خدا امیدنداشته باشه قبولش نداشته باشه خودکشی میکنه

اینطور نیست   ادمی ک کم میاره  از ی جایی ببعد  ادمی ک درک  نمیشه   ادمی ک خ بهش توهین بشه  ندید  گرفته  بشه    وقتی فشار روحیش زیاد باشه  ممکنه اقدام کنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

جواب نه گرفتن از دختر مورد علاقش، خودشو از درخت حیاط خونشون دار زد.۴تا خواهراش افسرده شدن و مجرد موندن، الان پیر دخترن، برای ۳۰سال پیشه این.

یکی دیگه ۹سال پیش پسر همسایمون با شال مادرش از پنکه سقفی، علتش افسردگی شدید، گفته بودن تنها نباشه، قل داداش کفتر بازش  رفته بود پشت بوم و تنهاش گذاشته بود احمق،،،اونم خودشو دار زد. بشدت پسر سربه زیر و خوبی بود،طلبگی میخوند. حیف بود طفلی.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
همشون فوت شدن؟

فقط اولي مرد 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

خودم بیماری جسمی دارم که روحم را داغون کرده کاشکی خدا میکشن منو که دیگه اینقدر درد نکشم 😔

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
وای بخاطر فحش 😨!

اره

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘