2777
2789

به هیچ وجه صبحانه نمیخوره همین که میز صبحانه رو می بینه میگه نمیخورم اگه مجبورش کنم گریه میکنه.از کوچیکی همین طوری بود یکی دو ساعت بعد بیدار شدن میل نداشت ولی میان وعده مه می زارم براش خوب میخوره از اونجا هم میاد ساعت 11مفصل صبحونه میخوره ببخشید طولانی شد چی کار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۳ سالمه از بچگی اینجوری بودم هنوزم نمیتونم قبل ۱۱ چیزی بخورم انگار در معدم بستس از همه چی حالم بهم میخوره

هیچ مشکلیم نداشتم ولش کن دست خودش نیست وافعا نمیتونه بخوره

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

هیییچی‌ وقتی‌ میخوره‌ اون جا ‌ و میاد خونه میخوره ولش کن‌ منم مثل تو پسرم‌ و مجبور میکنم‌ بخوره و آخر دعوامون میشه‌ دیگه بهش‌ میگم نهایت میگم ی لقمه بخور دهنت بو نده آبروت‌ جلوی دوستات‌ بده همون کافیه

منم صبحانه نمیخورم فقط از وقتی دومی حامله شدم صبا گرسنه م میشه میخورم ولی وقتی دخترم شیر میدادم صبح هیچی نمیخوردم الانم سی سالمه هنوز زندم مشکلی ندارم پس بیخی 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش