2777
2789

کیت بهشون نیز تحریر داره اگه راضی هستید عکس پس بزارید دخترم موقع نوشتن مشق خیلی هم میشه اذیت میشه ولی نمیدونم چجور نیز تحریری براش مناسبه

من خودم از ابتدایی برام میز تحریر بزرگ گرفتن تا سال ها هم استفاده میکردم اما اگه دخترتون عاشق چیزای فانتزیه به هر دلیلی میز بزرگ‌نمیخواین لوازم تحریر های بزرگ میز های فانتزی کوچیک با صندلیشو دارن که چهار پنج سالم کار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم میز تحریر باید یکم شیب داشته باشه

اره درستش اینه ولی من میز تحریر کلاس اول تا دومم شیب داشت همیشه اعصابم خرد میشد چون کوچولو بودم و نمیتونستم خوب جمع و جور کنم و همش تا میومدم کتاب ورق بزنم دفترم سر میخورد میفتاد.واسه همین یادمه همیشه تخته پاک کن ایستاده میزاشتم توی میز تا صاف شه  دیگه از کلاس سوم هم که از این میز بزرگای شبیه اداری داشتم

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
اره درستش اینه ولی من میز تحریر کلاس اول تا دومم شیب داشت همیشه اعصابم خرد میشد چون کوچولو بودم و نم ...

تا کلاس دوم بخاطر همین موضوع همبشه با ناراحتی راضیم میکردن پشت میزم بشینم

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."

اتفاقامنم میخوام بخرم البته من جوری دیدم که بشه حمل کرد تا مثلا تو حال هم بشه اورد با صندلی نمیخوام باشه

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا