2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در کرج

8943 بازدید | 7 پست

سلام خانوما- دنبال یه دکتر خوب تو کرج هستم . خودم پیش دکتر قدس روحانی رفتم به نظرم پول دوسته ..

خانم دکتر فرزانه حجت باسواد هست ولی واقعا بیهوده خرج میتراشه ، حالا مهم خرج تراشیدنش نیست 1-اخلاق افتضاحه ماماها -  2-حداقل ۴ ساعت معطلی در مطب بدون اغراق. 3- میری چکاب هزارتا آزمایش و سونو میدن به نظرم برای کسایی که برای درمان ناباروری میرن خوبه

خانم دکتر آشتیانی زنگ زدم میگه فقط باردار میبینم 

خانم دکتر سبک رو زیاد جدی نمیگیرن

خانم دکتر راحیل کیا معمولی هستن

و ......

واقعا میخوام برم یه دکتر خوب تحت نظر باشم من کیست آندو دارم زخم دهانه رحم -عفونت و حداقل شاید تا یک سال  دیگه نخوام باردار بشم و اینکه واقعا میخوام بدونم اصلا این عفونت و زخمم درمان میشه کیستم و تحت کنترل باشه میدونم درمان نداره ولی عود نکنه 

حالا لطفا واقعا اگه یه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

من خیلی خیلی خیلی رو انتخاب دکتر حساس هستم و از یکسال قبل از اقدام برای بارداری میگشتم دنبالش، آخرسر هم خوشبختانه انتخابی کردم که واقعا راضی و خوشحالم، دکتر رومینا نظامی، چهارراه طالقانی برج آرین هستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی خیلی خیلی رو انتخاب دکتر حساس هستم و از یکسال قبل از اقدام برای بارداری میگشتم دنبالش، آخرسر ...

اسمش و نشنیدم مطبش شلوغه ؟ ببین من هرجا میرم فقط انگاری باید باردار باشی یا اقدام به بارداری که برات وقت بذارن .حتی فرزانه حجت خیلی خوبه ها ولی نمیدونم من بهش میگم برای درمان کیست برام آز پیش از بارداری نوشته یا خیلی های دیگه میری ،باردار نباشی یا قصدش و نداشته باشی انگاری میخوان سریع ردتت کنن. شما همه چیتون یکسال قبل بارداری نرمال بود منم میخوام شاید یکسال دیگه اقدام کنم ولی از الان درمان و چکاب کنم

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  
اسمش و نشنیدم مطبش شلوغه ؟ ببین من هرجا میرم فقط انگاری باید باردار باشی یا اقدام به بارداری که برات ...

من اول اصلا نگفتم میخوام باردار شم، واسه چکاپ و اینا رفتم بعد که دیدم خوبه گفتم میخوام واسه بارداری هم اقدام کنم، که آزمایشات قبل بارداری و مکمل ها و.. اینا رو برام شروع کردن

اره خداروشکر نرمال بود. ببین دو سه جا مطب داره من هرکدوم رو رفتم تقریبا شلوغ بوده، درکل خیلی راضیم به چندنفر هم معرفی کردم

عزیزم من دقیقا همین مشکل و دارم،عسل طبیعی اصل پیدا تزریق کن تو واژن عالیه،من خواهرم زخمش با این خوب شده،الان من دو روزه دارم استفاده میکنم،ولی اصل نباشه خطرناکه،زخم و عفونتت خوب میشه با این،واسه زخم و عفونت