2777
2789
عنوان

بچه دارها میشه راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 76 پست
میگن خارج از کشور از چهارماهگی میدن

جدی  چ خوب اینجا باید از ششهم بترسیم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نمیتونم درست کنم آخه بادوم وقتی آسیاب میکنم میچسیه  

عزیزم بادوم رو به مقدار زیاد اسیاب نکنین ، چون زود خواصشو از دست میده ...

برای مصرفِ هر دفعه ، چند تا بادوم رو بندازین تو یه لیوان اب داغ ، حدودا یه دقیقه بعد ، درشون بیارین و پوست قهوه ای روشون رو به راحتی جدا کنید (چون هضمش واسه بچه سنگینه و نفاخه)

بعد با ریزترین طرف رنده رندش کنین(من از طرف خیلی ریز ، رنده سیر استفاده میکردم) قشنگ انگار پودر میشد

حالا میتونین توحریره استفادش کنین ..

بادوم که آسیاب میکنم میچسبه آسیاب نمیشه بچم دلدر میگیره جدیدا هم که اصلا نمیخوره

عزیز بادومو که خیس کردی پوستشو بکن بزار خشک بشه بعد اسیاب کن بزل ر تو فریزر خمروقت خواستی چندقاشق بردار درست کن قشنگ پودر شدست

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
عزیزم بادوم رو به مقدار زیاد اسیاب نکنین ، چون زود خواصشو از دست میده ... برای مصرفِ هر دفعه ، چند ...

رنده بشه پودر میشه گلممنظورتون  رنده که دونه دونه ریز هس؟من آسیاب کردم خیلی له نشد بچم جیغ میزد از دل درد دیگه اصلا نخورد امروز اصلا غذانخورد

جدی  چ خوب اینجا باید از ششهم بترسیم

اره دکتر دخترم میگف خارج اینجوریه منم از چهار ماهگی بهش بادوم دادم.....برا اولی خیلی عذاب کشیدم هنوزم بدغذاست ولی دومی خدارو شکر هم وزنش خوبه هم همه چی میخوره

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
رنده بشه پودر میشه گلممنظورتون  رنده که دونه دونه ریز هس؟من آسیاب کردم خیلی له نشد بچم جیغ میزد ...

شاید عزیزم روش نمیفته

عزیز بادومو که خیس کردی پوستشو بکن بزار خشک بشه بعد اسیاب کن بزل ر تو فریزر خمروقت خواستی چندقاشق بر ...

عزیزم موقع اسیاب اصلا از هم جدا نمیشه بخاطر همین سرلاک حریره بادوم خریدم که اونم نمیخوره

عزیزم موقع اسیاب اصلا از هم جدا نمیشه بخاطر همین سرلاک حریره بادوم خریدم که اونم نمیخوره

شاید بدغذایی میکنه فعلا نده بهش بزور که زده میشه مثل دختره من 

اخه 3روز پیش دادم ایتقدر گریه نکرد

فعلا نده

منم از چهارماهگی به بچم غذا میدادم ...

اونوقت الان اشتهاش چطوره میگن اونایی ک زود بدن اخه بعدا کم اشتها میشه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞